26/6 Tisdag - Duktig pålla....

Ett pass med Matilda och Oktawia i ridhuset stod på schemat  idag. Alltså var det full fart hemåt efter jobbet. Jag hann precis få i mig lite mat och  kaffe ute i trädgården under tiden som solen sken en stund. När det var dags att ta itu med stallfixet var det ett moln som kom farandes och när jag mockat klart så kom regnet. Hästarna hann inte bli så jätteblöta, men tillräckligt för att jag fick lägga på ett fleecetäcke på Oktawia för att fukten skulle torka innan M1 och P dök upp. Fixade klart med mat och vatten i stallet innan jag fixade iordning på trailern.
 
M1 och P dök upp vid 18.30-snåret och då drog åskan igång. Bara att dra ut alla sladdar till dator, TV, telefon och modem etc. Totalt spöregn bröt ut under itden som pållan blev iordninggjord och det regnade när vi åkte.
 
Ingen framskrittning ute och en riktigt kort promis med Lillan innan jag förpassade mig till ridhuset. M1 och Oktawia var enda ekipaget i ridhuset och kunde alltså utnyttja hela stora ridhuset. Oktawia skötte sig riktigt bra och ekipaget tränade på lite jobbiga saker, men Oktawia klarade av det bra. Damen börjar få en annan stuns i traven och ser maffigare ut (mer muskler...) Min duktiga pållar börjar likna mer och mer en ritkigt dressyrpålle :-). Den lilla damen var riktigt pigg idag och då blir ju allt mycket lättare :-).
 
 Den duktiga pållan placerades sedan i trailern och vi var hemma igen vid 20.30. Alltså hann jag ta hand om häst, alla prylar och servera kvällsmaten i tid innan Morden i midsomer hann börja.
 
Alltså är det Morden i midsomer på 1:an som får avsluta denna dag :-)
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0