28/6 Torsdag - Hemmakväll...

Fullt ös på jobbet hela dagen. Flexade dock ut och for hemåt lite tidigare. Det var dags för hovisbesök, men på vägen hem så slog jag på min privata mobil (har den avstängd på jobbet) och det visade sig att hovis var tvungen att ställa in besöket och istället komma på måndag. Inte så mycket att göra, det var kalasfint väder så det var bara att åka hemåt och placera sig i trädgården en stund :-).
 
M1 hade varit ute på dagen och ridit ut på Oktawia, vilket hade gått bra trots spännande komöten :-). M1 hade också varit snäll och mockat åt mig, så jag behövde bara fixa mat och vatten åt pållarna.
 
Så vad göra istället... sitta och slöa är ju inte min melodi direkt, så fram med handskar och min trädgårdspall. Passade således på att utnyttja det sköna vädret och så rensade jag bort lite ogräs i rabatterna. Regnandet gör ju att inte bara mina blommor växer så det knakar - även ogräset mår ju bra ;-)
 
Jag har under kvällen också utfört en mindre rolig syssla - att fixa räkningarna... ;-). Tänk att man alltid är i behov av mera pengar *fniss*. När räkningarna var betalda så passade jag på att städa mitt skrivbord och sorterade in en STOR hög med papper. Kändes riktigt skönt att få det gjort.
 
Det var en riktig skön kväll och innan det var dags att plocka in pållarna så gick jag en runda i trädgården med kameran.
 
Mina pioner blommar och de ser rätt OK ut trots regnet - pioner är mina favoriter och de doftar helt fantastiskt. Jag har 3 olika sorter, helt rosa, en krämvit och så denna som är vit och rosa.
 
 
Efter rundvandring i trädgården så fick det bli stallet. Plockade in pållarna och kollade av båda damerna innan hästarnas kvällsmat serverades. Snabbt försvann denna hemmakvällen och kvällen avslutas nu med lite soffhäng och TV innan det är dags att ta en närmare till på kudden.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0