29/6 Fredag - Ridhuset...

Hysfat bra väder har vi haft idag, och efter en dag med fullt ös på jobbet så blev det en tur till Granngården där jag shoppade kattmat innan jag for hemåt. Väl hemma var T på plats. Han hade under dagen hämtat min bil hos farbror Bildoktorn och så åkt till Bilprovningen. Nu funkar handbromsen som den ska och klarade alltså besiktningen med glans.
 
Väl hemma blev det lite käk och kaffe i trädgården. Skönt att kunna sitta ute en stund innan jag tog itu med stallfixet. Hann precis mocka tills det att M1 och P dök upp vid 18.30-snåret. Trailen hakades på bilen som vanligt och snart så var vi på väg till ÖFK.
 
Dagens övningar bestod av lite lösgörande ridning inför morgondagens tävling. Oktawia skötte sig OK och jobbade på bra. Hoppas hon sköter sig bra i morgon också :-).
 
Var hemma igen vid 20.30-snåret och väl hemma så blev pållan omhändertagen. Dock blev hon lite mer ompysslad än vad hon brukar bli. Pysslet utökades med svanstvätt nämligen. Oktawia har inte badats sedan förra sommaren. Nu har regnet gjort att hon inte är speciellt dammig, men svansen var bra äcklig. Så tvättning av svans och avsköljning av svettig häst utfördes ute på stallplanen. Under tiden stod Oktawia och halvsov...
 
När pållan av ompysslad och klar så serverades kvällsmaten, alla prylar plockades undan och trailern mockades ur. Så var jag klar i stallet för idag. Resten av kvällen får det nu bli soffhäng framför TV:n och detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0