30/5 Onsdag - Fotopromis...

En dag på jobbet som försvann i ett nafs. Mycket är det att göra och jag lyckas stryka punkter på min "att-göra-lista". Tyvärr så fylls listan på med nya punkter fortare än vad jag hinner jobba undan *pust*. Bara att kavla upp ärmarna och jobba ;-). Idag så åkte jag inte hem efter jobbet. T åkte hem för att ta hand om djuren. Jag själv åkte först iväg till A-foto och lämnade in min systemkamera på rengöring. Jag fortsatte sedan till Harrys där jag sammanstrålade med några medarbetare från min förvaltning. Vi har en aktiv personalföreningen och aktiviteten för kvällen var nämligen fotopromenad i stan. En aktivitet som jag gärna hängde på :-).

Alltså samlades vi vid Harrys och så var vi ett dryga 13 stycken som vandra runt Holmenområdet och fotade under 1,5 timme. Himla kul att få fota lite stadsmiljö - det gör ju inte jag så ofta ;-)

Ett staket...



Fasaddekoration




Stora Holmen...



Andfamilj...



Bro till Holmen



Torn...




Har fler bilder på lager, men behöver ju inte bildbomba direkt ;-). Efter fotopromenaden sammanstrålade vi på cafe Gröna Grodan där vi käkade lite mat och snackade en stund innan det var dags att fara hemåt.

Jag var hemma vid 20.30-snåret. T hade varit ute, men farit till lägenheten igen. M1 och P var ute och motionerade Oktawia så jag passade på att mocka boxarna. Hann precis klart med denna syssla när M1 och P kom tillbaka. En avslappnande skrittur hade de varit ute på och det hade gått bra.

När pållan var ompysslad så serverades kvällsmaten och det var dags för mig att förpassa mig in i huset. Kvällen avslutades med att jag lite snabbt gick igenom kvällens bilder och nu får det bli nyheterna som avslutar min kväll.

Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0