31/5 Torsdag - Lång dag...

Masade mig ur sängen lite tidigare än vanligt idag. Stämplade också in en timme tidigare. Gick lättare än vad jag trodde att komma iväg tidigare till jobbet - det borde jag prova fler gånger ;-). Men det är ju inte lika lätt när man inte måste... Stämplade i alla fall in 07:15 och efter lite diskussion vid jobbet så blev det jag som cyklade till konferenscentret vi skulle vara idag. Övriga tog bilar... Jag orkade inte hålla på och krångla med parkering och parkeringsavgift - lättare att parkera en cykel och dessutom var det bara 2,5 km att cykla så det tog inte många minuter.

Dagen tillbringades sedan i konferenscentret tillsammans med personalen från IT-avdelningen. Vi fick oss information om trender i IT-Sverige, info från IT-chef, info om PM3-modellen och så hade vid ett par timmar med grupparbete och frågestund med IT-Ledningsgrupp. En bra dag tycker jag att det blev och konferenscentret är ett bra ställe att vara på dagar som denna. Dock blev det en lång dag och intensiv eftersom jag är den som dokumenterar också... Efter konferensen blev det cykeln tillbaka till jobbet, upp med datorn på kontoret och så stämplade jag ut 17:10 - kom alltså inte hem tidigare trots att jag började tidigare ;-). Nåja - plustid är också bra att få ihop ;-).

Full fart hem och snabbt käkade jag lite lätt. Var fortfarande mätt efter en ordentlig lunch så det blev bara en macka. Tog sedan itu med stallfixet och hann mocka och fixa hästmaten lagom till att M1 och P kom vid 19-snåret.

Oktawia blev iordningfixad för lite dressyrtrimning. Det är snart dags för tävling så damen behöver ridas igenom ordentligt. Strax innan kl 20 var vi på plats i ridhuset.

Oktawia skötte sig rätt bra vid dagens ridpass. Damen var inte lika pigg som hon var för några dagar sedan, men med tanke på att hon nu är inne i en brunstvecka så tycker jag det gick riktigt bra. Lite grinig var hon, men hon var normalgrinig. Alltså inte ens i närheten hur hon betedde sig vid förra brunstveckan. Då vi upptäckte att en extra tand kom upp. Så de problemen som var då - när hästen var i princip tokilsken - bör vi kunna härleda till tanden och inte till extremt förändrat brunstbeteende.

Nöjd pålla klev efter ridpasset snällt in i trailern och vi for hemåt. Väl hemma så vidtog sedvanligt omhändertagande av pållan. Hästarna fick sin kvällsmat och jag själv förpassade mig in i huset. Nu var det dags att avsluta denna långa dag och nyheterna på TV fick avsluta min dag. 

Så detta var allt för idag!

/Lizzie 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0