7/6 Torsdag - Jobb igen...

Så var det jobbdag igen och det var full rulle som vanligt. Vid 16.30 stämplade jag ut och for hemåt. T går ju i skola, men det var tydligen kort dag idag för när jag kom hem så hade han hunnit klippa hela gräsmattan. Det är tydligen väldans kul att köra med åkklipparen. Kaffe ville han ha i alla fall så det blev lite fika och så gick han lös med grästrimmern och finputsade lite ;-)




Trädgården ser ju genast mycket prydligare ut när gräsmattan är nyklippt.



Efter kaffe och lite mat så blev det en spaningsrunda i trädgården och bland alla mina blåa, vita och svarta aklejor så har denna skönhet dykt upp. Helt uppstudsigt och helt fel färg ;-)



Det är bra att inse - aklejor lever sitt eget liv ;-)

Jag tog sedan itu med stallet. Det var rätt skönt väder, lite lagomt med sol och lite lagom temperatur. Jag gillar ju inte när det blir för varmt ;-). Mockade, fixade mat och vatten, hämtade mer vatten inne i huset och så fixades även vattenntunnan i hagen. Vid 18.30-snåret plockades pållarna in från hagen, och trailern hakades på bilen. Alltså dags för en tripp in till ridhuset, men pilot för dagen var matte själv. Fixade lite småpyssel innan jag tog itu med att göra iordning pållan för ridpasset. Kom i alla fall iväg till ridhuset i vettig tig och kl 19.40 satt jag i sadeln.

Pållan skötte sig bra idag, värre var det med matte.... min kropp var inte alls lydig idag - mitt högra ben levde sitt eget liv. Bara att gilla läget och kämpa på. Fick i alla fall til några bra skänkelvikningar, tränade övergångar skritt-galopp m.m. och pållan jobbade på bra. Avslutade dagens ridpass med att skritta runt SM-banan. Mycket var det att kolla på ;-). T promenerade med Lillan under tiden som jag red så vovven också fick motion. SNällt klev sedan pållan in i trailern och vi kunde åka hemåt.

Var hemma vid 21-snåret och pållan blev omhändertagen som vanligt. Plockade så undan alla prylar, kvällsfodrade pållarna och så var det kväll i stallet. Jag hann in och se andra halvan av Criminal minds - bättre än inget ;-). Nu blir det lite nyheter på TV4 för min del innan jag förpassar mig till sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0