1/3 Torsdag - En normal dag...

Redan 1 mars! Hur gick det här till??? Vintern försvann i ett nafs - eller vinter och vinter. Mycket till snö och kyla har det ju inte vara - rätt skönt i och för sig. Även om jag gillar snö så räcker det med de två senaste snörika vintrarna för ett tag framöver.

Nu kommer ljuset och man börjar få lite vårkänning. På årsmötet igår så fick jag en bukett tulpaner (för min insats i valberedningen) och denna buketten får nu sprida vårkänslor i huset :-)



För övrigt så har det idag varit en tämligen normal dag. Full rulle på jobbet - dagen tillbringade jag på IT-avdelningen. Jag är ju utlånad åt IT några dagar i veckan från min enhet. Det funkar bra och jag har det bästa av två världar. Jag är med där det händer saker (staben och ledningsgrupp) samtidigt som jag får jobba med det område som jag är intresserad utav (IT). Trivs kalasbra med andra ord - även om det är bra hektiskt mellan varven ;-).

När arbetsdagen var slut så var det full fart hemåt. Jag käkade lite mat och så dök T upp. Vi fikade en sväng innan jag tog itu med stallpysslet. Kom igång lite senare än vanligt pga fikastunden, vilket resulterade i att jag var klar för avfärd till ridhuset lite senare än normalt. Vid 20-snåret satt jag på hästryggen :-).

T var med och tog en promis med Lillan under tiden som jag motionerade pållan. Jag och pållan var själva på privatdelen av ridhuset, kunde alltså "bre ut oss" ordentligt ;-). Pållan skötte sig rätt bra, men var lite seg idag. Jobbade med lite övergångar först i skritt-trav-skritt.  För att sedan övergå till galopp-skritt-galopp. Det blev inte ett speciellt hårt pass, jag känner av min reaktiva artrit i höfterna och käkar antiinflammatoriskt för tillfället. Dock känner jag av artriten när jag rider så det fick bli lite lugnt.

Vid 21-snåret var vi klara och pållan klev snällt in i trailern och vi kunde fara hemåt. Var klar med allt i stallet strax innan kl 22 och som vanligt får kvällen avslutas med nyheterna på TV 4.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0