11/5 Fredag - Lite hoppning

Efter en hektiskt dag på kontoret så var denna arbetsvecka avslutad. Tog en snabb sväng upp till en blomsteraffär och shoppade ett presentkort till min Gammelmoster som fyller år nästa vecka. I morgon ska hon grattas.

Tog också en snabb sväng till Willys på vägen och shoppade med lite mat. Och så full fart hemåt. Lite snabb med käk och så full fart ut i stallet. Fixade iordning mockningen i raketfart och hann klart till 19-snåret när M1 och P kom och det var dags för pållans motionspass.

Idag var det lite hoppning som stod schemat. Så när pållan var iordningfixad så var det dags att ge sig ut i stormen. Blåste rejält och Oktawia var tjafsig när det gällde lastningen. Damen hade ingen som helst lust alls att röra sig framåt, men klev till sist in. Humöret satt dock även under ridpasset. Oktawia var riktigt stoigt tjurig idag och ville inte röra sig framåt alls. Mycket bakåtsparkar blev det, men till sist så kom hon igång med galoppen och fick till några bra språng.

Ridpasset avslutades med att M1 red igenom dressyrprogrammet LB:2 två gånger. Fortfarande skitgrinig häst... fundering huruvida ifall pållan har ont i ryggel eller nåt anant som inte stämmer. Så när vi väl var hemma igen så körde jag igenom ett ordentligt massagepass av pållan. Ställde jag mig på pallen så jag nådde ordentligt. Oktawia hade inte ont någonstans, hon var lite spänd i ryggfiléerna, men verkade tycka det var skönt me dmassagen. Masserade in ordentligt med arnikaliniment, på med täcke soch så in i boxen till den väntade kvällsmaten. Plockade undna alla prylarna och så klart istallet för den här dagen.

Avslutade kvällen med en stund framför TV, men det blir en hyfsad tidig kväll idag. I morgon väntar en dag men många timmar i bil...

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0