16/5 Onsdag - Trötter...

Var lite trötter idag. Flyttkaoset på jobbet börjar märkas och även idag så var det full rulle. För övrigt var det egentligen kortdag igentligen, men det märktes inte för min del. Hela eftermiddagen var det nämligen ledningsgruppsmöte som jag deltog i... stämplade ut 17.10 och då var det full fart hemåt. Kände mig helt mosig i huvudet efter dagens intensiva arbete så det var himla skönt att dra på sig stallkläderna och ta itu med att mocka två hästboxar. Lagom när jag var klar med stallsysslorna så kom T och Lexi. Alltså dags för lite fika som smakade bra.

Framåt kvällningen kom M1 och P för att fixa med Oktawias motion och idag fick det bli en uteritt. Uteritten hade funkat bra och Oktawia hade varit pigg och faktiskt känt för att springa lite fort. Finns hopp med andra ord. Inte kul med en asförbannad kuse liksom.

Pållarna fick stå kvar inne resten av kvällen och jag själv tog det lugnt och placerade mig i soffan för att glo lite på TV resten av kvällen. För trött för att göra något annat...

Så detta var allt för idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0