22/5 Tisdag - Ridhuset

En stålande dag med riktigt sommarväder. Kom dock för sent ur sängen för att hinna cykla till jobbet. Däremot så tog jag med mig cykeln på cykelstället. Cykeln kom väl till pass vid eftermiddagens möte som var i en annan del av stan. Otroligt skönt väder att cykla i :-)

Efter jobbet så mötte T upp mig i ett ytterområde och vi kollade på ett radhus som var till salu. Ibland så funderar jag på att det kanske skulle vara ett lämpligt boende, lite mindre trädgård att sköta om och så har kusen inackorderad i ett lämpligt stall. Området var trevligt och jag kan definitivt tänka mig att bo där i framtiden - när jag blir gammal och trött *fniss*. Det är trots allt himla skönt att ha eget stall - även om det kräver en hel del jobb ;-)

När jag var hemma igen så blev det snabbt lite mat. Fixade stallet och vid 19-snåret dök M1 och P upp. Eftersom Oktawia kändes OK igår vid uppsutten skritt, så var planen att känna av damen i ett lösgörande ridpass i ridhuset.

M1 och P kom vid 19-snåret och Pållan fixades iordning och klev sedan snällt in i trailern. Väl framme vid ÖFK så skrittade M1 fram Oktawia ute och Lillan fick sig alltså en trevlig liten promis.

M1 och Oktawia hade sedan hela det nyharvade ridhuset för sig själv och Oktawia rörde sig fullt normalt. Dessutom verkade hon tycka att det var skönt att äntligen få röra på sig ordentligt. Ingen tillstymelse till grinighet och damen var faktiskt riktigt pigg. Kul!! :-)

När vi väl var hemma igen så var pållan fortfarande svettig - det är ju varmt nu - så det fick bli avsvampning med ljummet vatten. Det tyckte Oktawia var skönt :-).

Så kvällen pass i ridhuset resulterade i nöjd pålla, nöjd ryttare och nöjd matte - kan inte bli bättre ;-). För min del så avslutas nu kvällen med att titta på lite nyheter. Surfa går inte då mitt modem är trasigt. Har dock varit i kontakt med min operatör och nytt modem är på väg... :-)

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0