23/5 Onsdag - Trevligheter...

Under eftermiddagen idag så var jag och mina arbetskamrater ute på trevligheter. Vi hade personalsociala aktiveter inbokade och tillbringade eftermiddagen nere vid Naturens hus. Först käkade vi en mycket god lunch innan vi gav oss iväg på en guidad tur runt Naturens hus. Vi hade ett strålande väder - soligt och varmt.

Samling innan vi vandrade iväg...



En av mina arbetskamrater var lite indisponibel - en stukad vrist hotade att hennes rundvandring. Det funkar inte att hoppa på kryckor i 2 timmar som rundvandringen skulle ta. Men med goda arbetskamrater så fixar sig saker och ting.

En fin liten cykelkärra trollades fram... men får hon plats....



Hopp i nu så vi kommer iväg...



Sedär det funkade - nu iväg :-)




Vi hade en mycket trevlig em även om det till sist blev nästan i varmaste laget. Avslutade rundvandringen med välbehövlig fika innan det var dags att fara hemåt.

Väl hemma så fick det bli trädgården i skuggan av äppleträden. Skönt att sitta ute och vila. Syrenerna doftar ljuvligt och fåglarna kvittrade. Slutet av maj är en underbar tid :-)

Även Lillan uppskattar det vackra vädret - den vovven gillar sol och värme :-)




Till sist så blev det dags att ta itu med stallet. Kändes inte sådär jätteskönt att dra på sig stallkläderna, men vad göra. När jag kom ut till sadelkammaren så väntade där en överraskning....

Prickan hade fått två små kattungar under eftermiddagen :-)



Dock var Prickan fortfarande tjock om magen så det skulle inte förvåna mig ifall det kommer en kissunge till...

Tog itu med mockningen och under tiden som jag kommade så kom T och Lexi. När jag var klar med mockningen så var det dags för pållans motion. Uteritt fick det bli i den vackra kvällen och vid 20-snåret gav vi oss av. Jag på häst och T på cykel. Red turen runt rödfyrstagen så pållan fick klättra lite. När vi sedan red igenom Latorp för att ta oss hemåt igen så taggade damen till. Mycket att titta på fanns det en fin kväll som denna. Framför allt när det ploppar upp folk ur buskar och klipper med en häcksack - 2 meter ifrån hästen :-O. Då blev det lite spännande. Sedan var allt farligt ;-) Dock tog vi oss hem lyckligt och väl i alla fall.

T och Lexi for till lägenheten och jag tog hand om pållan innan det var dags att förpassa sig in i huset - men lätt var det inte. Alldeles för skön kväll ute ;-).

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0