2/5 Onsdag - Arbetsdag igen...

Så var det dags att ta sig jobbet igen. Det var en strålande morgon och det fick bli cykeln till jobbet idag. Lite lätt medvid och cykelturen enkel och jag var framme på 38 minuter. Rödblommig och fin i ansiktet, men inte speciellt svettig. Framför allt var jag inte speciellt trött i benen - känns som om det går åt rätt håll :-).

Det var full rulle på jobbet hela dagen, men jag var ute och luftade mig på jobbet. T och jag hade en lunchdate och vi gick till Saigon och köpte Food-to-go-box. Lunchen intog på en parkbänk med Svartån som utsikt - kändes helt OK tillbringa sin lunch så här :-).

Även em försvann snabbt och T kom och hämtade mig kl 17. Är inte tillräckligt tränar för att cykla både ToR hem-jobb ännu. Cykla 13 km är i alla fall bättre än ingen cykling alls ;-).

På vägen hem så stannade vi till vid Willys och shoppade med lite kylskåpsvaror. När vi var på plats hemma så blev det snabbmiddag iform av vamkorv med bröd och intogs ute i solen.

Smakade faktiskt riktigt gott :-)




Efter käkat de goda korvarna och njutit av solen en stund så satte vi fart. Fyllde vattendunkar och fixade hästarnas vatten coh ställde betforen. Vi släpade sedan iväg mina soptunnor upp till allmän väg - ligger 300 m från mitt hus. Hade ett trevligt samtal med grannen som bor vid får infart och vi gjorde upp om att vi kunde ställa soptunnorna tillsammans med deras. Jag har ju fått ett brev från Tekniska förvaltningen om att tunnorna måste flyttas pga bristande underhåll på infarten till grannens och min fastighet. Det är helt ok för Avfall att jag ställer mina tunnor tillsammans med den grannen som bor utmed den allmänna vägen.

När vi pratat klart och ställt av tunnorna (vips så hade en timme försvunnit :-O) var det dags att ta itu med stallfixet. T fixade hö och vattenhinkar under tiden som jag mockade. Det var varmt ute och när jag kollade till pållarna så var det uppenbart irriterade på de flugor som vaknat till liv. Alltså plockade jag in pållarna trots att klockan bara var 20.

T och Lexi for vidare till lägenheten och jag packade iordning på den Oriflameleverans som jag fått leverard idag. Det tog dryga timmen och när jag var klar var det alltså dags att kvällsmata pållarna.

Nu blir det lite soffhäng och slösurfning som avslutar min kväll så detta var allt för idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0