7/5 Måndag - Full rulle...

Så var det måndag igen och dags att fara iväg till jobbet. Hela arbetsdagen tillbringade jag på IT och det var verkligen full rulle. Flyttkarusellen av enhet drog igång idag och flyttgubbarna var på ingång när jag kom till jobbet. Jag och enhetschefen kollade läget och så åkte vi iväg till kommunens överskottscentral för att kolla av det sista när det gällde möbler till konferensrummet och personalutrymmet. Allt såg bra ut och efter lunch kom de också på plats. Personalen verkade i alla fall himla nöjda med sina nya arbetsplatser :-).

Två flyttomgångar till kommer att ske och mitten av nästa vecka är hela enheten samlad i sina nya lokaler. Kommer bli jättebra för dem :-).

Efter denna hektiska arbetsdag så var det full fart till min kamrat KN's arbetsplats och där lämnade jag av en omgång Oriflamevaror innan jag fortsatte hemåt.

När jag kom hem så var T redan på plats och han ville ha lite fika ute i trädgården. Solen sken så vi satt ute - men det blåste lite kallt så det var inte så skönt som man kunde tro.

Efter mat och lite lite fika så drog jag på mig stallkläderna och tog itu med stallpysslet. Var klar med allt till 19-snåret när M1 och P dök upp. Oktawia var snart iordninggjord för ett ridpass i ridhuset och vid vid 19.30-snåret så åkte vi iväg till ÖFK. På plats så tog jag och Lillan en promis under tiden som M1 värmde upp Oktawia. Solen sken, men svinkallt var det. Alltså skönt att komma in i ridhuset efter promisen.

Oktawia skötte sig bra idag. Dagens övningar gick ut på att gymnastisera och mjuka upp damen och det verkade funka bra. Enligt M1 så kändes pållan helt OK idag - inget konstigt stelt som hon märkt tidigare. Matte ska rida i morgon så får vi se hur det funkar då.

Var hemma igen efter 21-snåret och sedvanligt hästpyssel vidtog. Var klar med allt i stallet vid 22-snåret och nyheterna fick avsluta min kväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0