20/11 Tisdag - Ridhuset...

Efter en hektisk tdag på kontoret så skyndade jag mig iväg till 16:05 bussen, planen var att ta en tidigare buss. Gissa om jag blev sur på mig själv när jag då missade bussen med 100 meter!!! Skickade ett SMS till T för att gnälla av mig lite. Det visade sig att han var på väg ut med bilen och innan nästa buss kom så dök han upp och körde hem mig - snällt! :-)
 
Väl hemma fixade jag lite käk och så passade jag på att göra iordning ett par bilder till klubbtävlingen i fotoklubben. Bilderna ska lämnas in i morgon när det är förevisning av bilder på Risbergska skolan. Jag ska inte dit, men en snäll klubbkamrat ska ta med mina bilder :-). När bilderna var fixade drog jag på mig stallkläderna och satte full fart ut till stallet. T och Lexi for vidare till lägenheten så jag fick roa mig själv i stallet. Jag mockade och fixade mat och vatten i makligt tempo. Skönt att inte behöva stressa. Fyllde på spån och så plockade jag in pållarna. Vid 19-snåret kom M1 och P, och snart så var pållan iordningfixad för ett besök i ridhuset.
 
Väl framme vid ridhuset så gick jag en promis med Lillan under tiden som M1 värmde upp pållan, man kan inte påstå att man behöver frysa under promisen... 7 plusgrader ute - knappast vintertemperaturer...
 
Till sist så förpassade jag mig in i ridhuset och M1 slet med att få pållan att jobba. Som vanligt tyckte Oktawia att det var tämligen onödigt att behöva röra på sig, men efter lite övertalning så skötte hon sig bra. Lite lätt svettig fick pållan till sist kliva in i ridhuset och vi kunde fara hemåt igen. Var hemma strax efter kl 21, och pållan blev som vanligt omhändertagen innan kvällsmaten serverades till pållarna.
 
När jag var klar i stallet och plockat undan alla prylar så förpassade jag mig in i huset. Jag tänkte kolla på slutet av dr House, men det var något allvarligt fel på sändningen, ingen bild utan bara ett brummande ljud. Alltså blev det inget TV-tittande. Istället får det datorsurf en stund innan det är dags att inta horisontalt läge.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0