10/10 Onsdag - Hemmakväll...

Efter en hektisk dag på kontoret så var det skönt att komma hem till lugnet på landet :-). Det var fint väder framåt kvällningen så efter att jag fixat lite mat och ätit fick det bli en promis. Det blir ju fort mörkt den här årsstiden så det gällde att passa på att utnyttja det sista solljuset.
 
Det blev alltså en skön promenad i solnedgången :-)
 
 
Efter 40 minuters promis så var vi hemma igen och det blev stallet direkt. Fixade mockningen, hästmat och vatten till pållarna. In i huset och hämtade mer vatten och fyllde även på vatten hos pållarna i hagen. När jag var klar ute i stallet så var det mörkt - fort går det med mörkret. In i huset och tog itu med disken och röjde upp i köket. Tog sedan itu med resten av stryktvätten som låg och väntade på mig. Det var ett gäng sängkläder som behövdes strykas och när det var avklarat blev det förflyttat till linneskåpet. Skönt att få helt tomt på stolen som varit belamrad med sstryktvätten....
 
Fortsattte mitt pyssel med att fixa plocka lite inne. Roade mig så en stund med att gosade och busade med kittisarna. Laser pekaren är en tacksam pryl när man har katter ;-).
 
Vid 20:30 blev det till att dra på sig ytterkläderna en sista gång för idag. Ut till stallet och pållarna ville komma in. Kvällsmaten serverades och jag kollade över damerna att allt var OK. Något mattegos var de knappast intresserade utav - det var maten som räknades ;-).
 
När jag var klar i stallet så förpassade vi oss in i huset. Lillan var snabb in - soffan lockade ;-). Kvällen försvann fort och nu det får det bli ett avsnitt av Efterlyst som får avsluta min kväll. Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0