14/10 Söndag - Mera plugg...

 Ännu en gråtrist dag, fast i och för sig rätt bra väder för att sitta inne och plugga. Efter sedvanligt frukosthäng i soffan så fortsatte jag med mitt studerande. Läsa facklitteratur på engelska tar sin lilla tid. T åkte iväg till zooaffären för att shoppa fiskmat och jag valde att stanna hemma för att plugga i lugn och ro. Mycket mer än så blev inte gjort under dagen. Det regnade mellan varven så ute ville man absolut inte vara. Jag var bara ute mitt på dagen för att fixa mockningen och hästmaten. Skulle också passa på att väga piggisen för att se om den hade rätt vikt för att gå i ide. Dock fanns det ingen piggis kvar - det fina boet som T slet med igår dög tydligen inte. Nu hoppas jag bara att piggisen valt ett ordentligt isolerat bo så den inte fryser ihjäl....
 
För övrigt så var det stugvärmen som gällde och lite mat mellan jämna mellanrum. Var också tvungen att plocka fram kameran vid ett tillfälle och det var när en av Tussan kattungar använde den parkerade dammsugaren som utkiksplats. Ett ställe som han aldrig skulle gå i närheten av i fall den var påslagen ;-).
 
Men tyst dammsugare är kissen inte ett dugg rädd för ;-)
 
 
Vid 16-snåret for T och Lexi vidare till lägenheten och jag roade mig en stund med att faktiskt använda dammsugaren. Först tänkte jag fortsätta plugga, men jag behövde röra på mig och så var undervåningen i akut behov av lite städning. Små kattungar och vovvar har en förmåga att ställa till... Dessutom gör ju inte vädret att det blir renare inomhus direkt.
 
Strax innan kl 18 kom kamrat CL + dotter för att spana in ovanstående kisse. Dottern funderar på att skaffa en kompis till sin kisse och tyckte självklart att kattungen är hur söt som helst. Ska fundera och återkomma.
 
Kvällen avslutades sedan med en sväng in till ÖFK. M1 och P kom vid 18-snåret och när Oktawia var iordninggjord så for vi iväg. Idag la M1 även in lite travjobb på långsträckorna i ridhuset. Inte speciellt ansträngande, men hände lite mer än att bara skritta runt i ridhuset i alla fall. Oktawia protesterade i alla fall inte speceillt mycket ;-).
 
Var hemma igen strax innan kl 20 och jag pysslade om pållarna och fixade med allt i stallet innan jag förpassade mig in i huset en vända. Jag hade golven kvar att moppa när det gällde städningen, så det gjorde jag. Skönt att få lite ordning ;-):
 
Vid 21-snåret så blev det en sista vända ut till stallet och pållarna fick sin kvällsmat. Stallkatterna blev okcså ompysslade och Lillan fick gå sin kvällstur i trädgården = snabbt pinka och så in med blixtens hastighet ;-). Nu avslutas min kväll med ett avsnitt av NCIS innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0