22/10 Måndag - Ny vecka...

Så var det måndag igen och en ny oförstörd vecka :-). Fullt ös på jobbet och på eftermiddag fick jag äntligen besked när det gäller bedömingen av den första inlämningsuppgiften på min kurs som jag läser. Jag blev hur glad som helst för jag fick VG :-D. Synd att jag inte fick det beskedet i fredags - då kanske jag haft lite mer inspiration att få till svaren bra när det gäller inlämningsuppgiften nummer två. Nåja, har tre inlämningsuppgifter till så det är bara att kavla upp ärmarna och ta itu med det jobbet. Hur som helst så var det jättekul att få VG på fösta inlämningsuppgiften i alla fall :-)
 
Avslutade arbetsdagen med ett möte och vid 16-snåret blev jag hämtad av T och så full fart hemåt. Väl hemma så blev det först lite käk och så full fart ut till stallet.  Eftersom jag kom hem tidigare än normalt så var jag också klar med stallfixet tidigare än normalt. In med pållarna i stallet och så fixade jag iordning Oktawia för en tur till ridhuset. Vid 18.30-snåret så var vi klara och pållan klev snällt in i trailern och vi for iväg. T följde med och tog hand om Lillans promenad under tiden som jag satt till häst.
 
Den här veckan har ridskolan teorivecka och alltså var det gott om plats i hela stora ridhuset då vi enbart var två ekipage  där. Ridpasset i dag var riktigt roligt för Oktawia visade sig vara riktigt PIGG :-D. Tillhör ju inte vanligheterna att hon vill springa fort av sig själv... Fick damen bara gå i låg form så pinnade hon på rejält och idag så la vi in lite galopp också. Riktigt positiv kändes damen och det såg ut som om hon tyckte det var lite lajjto lajbans att få röra på sig. Så länge man itne ställer allt för stora krav så tycker hon det är skojsigt i alla fall ;-).
 
Vid 19.30 fick det vara bra och både nöjd pålla och nöjd matte for så hemåt. Eftersom jag kom iväg till ridhuset tidigare än vanligt så kom jag också hem tidigare. Så när jag var klar med pållan så var det Biancas tur att bli lite ompysslad. Det tyckte hon var trevligt. En riktig liten gosegris är den lilla ponnyn. När pysselstunden var avklarad med båda pållarna så serverades kvällsmaten och jag var klar istallet för idag.
 
Min kväll får nu avslutas med en omgång av CSI så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0