28/10 Söndag - 60-årsjubileum

Idag var det till att kliva upp 6.30, men eftersom vi ställt om klockan till vintertid så var kroppen inställd på 7.30. Alltså rätt vanlig tid som jag kliver upp söndagar ;-).
 
Ut med pållarna och så hö och vatten i hagen. Jag fixade iordning mig själv och strax innan kl 8 var det full fart in till stan. Dock fick jag skrapa rutorna på bilen innan kunde åka.... -8 grader hade jag idag *burr*. I em ska T fixa bytet till vinterdäck på bilen, så det blev en försiktig färd till stan.
 
Dag har jag således tillbringat på FK Focus 60-års jubileum. Där har jag sålt lotter, tyvärr inga vinstlotter till mig själv :-(, lyssnat på workshops, träffat trevliga kamrater, och framför allt sett massor av fantastiska bilder. Jag har själv inte skickat in några bilder till tävlingsklasserna, mest pga tidsbrist. Har haft huvudet fullt med målning av hus/uthus och sedan mina studier - så jag glömde helt enkelt bort att skicka in. Får bli någon annan gång! T kom och kollade och så käkade vi lunch ihop innan han for tillbaka för att byta däck på sin bil och min trailer.
 
Vid 16-snåret var mitt uppdrag för dagen avklarat och jag kunde fara hemåt. Det har även idag varit en fantastisk dag med strålande sol och jag hann hem så T kunde byta däck på min bil innan solen gick ner. När bilen var avklarad så for T och Lexi vidare till lägenheten. Jag och Lillan roade oss i stallet där LIllan "hjälpte" mig att mocka ;-). FIxade även klart med pållarnas mat innan jag förpassade mig in i huset. M1 hade varit här under dagen och motionerat pållan i form av en uteritt. Jag kunde med gott samveta alltså förpassa mig in i huset och ta itu med lite småpyssel. Dags för lite tvätt, även stryktvätt som blev åtgärdad. Diskmaskinen fixades och till sist så plockade jag fram kameran. Lite inspirerad blir man efter att sett så mycket fina bilder. Dock var det bara lilla Söta Hedvig som ville ställa upp som lämpligt fotomotiv.
 
Visade sig dock bli en utmaning, Knäppte nog 10 bilder innan jag fick till det med skärpan.... det är hur svårt som helst att fota en svart katt på svart underlag. Som tur var låg Hedvig stilla under fotosessionen och plirade mot kameran med sina gula ögon. Se söt ut - det kan hon ;-). En bild blev jag nöjd med i alla fall ;-) 
 
 
 
Jag har under kvällningen också hunnit med att gå igenom lite studiematerial även om plugginspirationen inte var den bästa.... ;-). Blir till att plugga ordentligt nästa helg...
 
Nu börjar det i alla fall dags att gå ut en vända till stallet. Minus 5 grader är det ute och pållarna vill nog ha sin kvällsmat snart. Sedan får det blir en stund i soffan och TV:n innan det är dags att inta horisontalt läge.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0