8/10 Måndag - Full rulle...

Så var det återigen måndag och full rulle. Det blev bilen till jobbet idag eftersom jag skulle ut på tjänsteärende på em. Platsen för mötet gjorde att jag inte skulle kunna ta mig hem med bussen - alltså blev det bil idag.
 
Dagen försvatnn snabbt och vid 17-snåret så var jag hemma igen. Det första jag gjorde när jag kom i huset var att tända brasa i både gjutjärnskaminen på kontoret och så kaminen i köket. Fick faktiskt fyr i båda kaminerna ganska omgående Det var bara 16 grader i huset vid hemkomsten och det kändes lite väl kyligt... Kaminerna fick snabbt upp värmen i undervåningen i alla fall :-).
 
Fixade snabbt lite mat och när jag satt och käkade så dök T upp då han och Lexi var ute och åkte en sväng.Vi tog en fika innan det var dags att ta itu med stallet. T hjälpte mig att slänga ner hö innan han for vidare. Jag mockade, fyllde på nytt strö, fixade höpåsarna, vatten och Oktawias kraftfoder. Gjorde det i lugnt tempo och var klar på cirka en timme. Innan jag förpassade mig in i huset så blev det en stunds kattgos med stallkatterna och så fixade jag mat/vatten åt dem och sandlådan gjordes rent.
 
När jag var klar i stallet så gick jag in i huset och fixade lite. Röjde köket och så tog jag itu med jättehögen medstryktvätt. Framåt 21-snåret hade jag hunnit igenom det mesta av stryktvätten och det blev en vända ut till stallet igen. Pållarna plockades in och efter snabb koll av dem så serverades kvällsmaten.
 
Min egen kväll får nu avslutas med ett avsnitt av CSI NY på 5:an och roligare än så blev det inte idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0