9/10 Tisdag - Höstrusk...

Vaknade hur trött som helst. Jag har sovit dåligt inatt pga att det spöregnat och jag vaknat flera gånger av detta. Kändes riktigt segt att kliva upp i kolmörkret och höra hur det regnade ute. Lillan ville absolut inte gå ut i höstrusket, men hon var tvungen att gå ut och göra sina behov. Hon försökte övertala mig om att hon minsann kunde hålla sig hela dagen - men matte gick inte på den grejen... ;-)
 
När det var dags att släppa ut pållarna så drog jag på mig mitt oranga regnställ och gummistövlar - klarade mig alltså torrskodd ut till stallet. Under tiden som jag släppte ut pållarna så bedarrade höstrusket och när det var dags att cykla iväg till bussen så klarade jag mig utan regnställ.
 
Dock så fortsatte höstrusket på fm och när jag skulle cykla iväg på ett tjänsteärende blev det till att plocka fram en regnponcho som funkade hyfsat ;-)
 
För övrigt så försvann arbetsdagen i ett hektiskt tempo och lagom när det var dags att knalla iväg till bussen så  fick jag ett meddelande från T att jag kunde åka med honom hem - det var ju trevligt ;-). Så full fart hemåt vid 16.30-snåret och efter lite mat och fika drog vi ut i trädgården för att inspektera björnbärsbuskarna. Fick ihop ett par dl mogna björnbär och det är fortfarande bär på gång. Till helgen blir det nog lagomt att plocka av de sista björnbären och så dags att göra sylt :-).
 
Efter björnbärsplockningen var det så dags att ta itu med stallfixet. Mockade och fixade hästmat/vatten. Fyllde på vatten ute och vid 18.30-snåret fick pållarna komma in. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag hann gå in och fixa  lite inna fram till kl 19 när M1 och P dök upp och det var dags att ta itu med pållans motion för dagen.
 
Idag blev det en tur till ÖFK. Underlaget i gamla ridhuset har blivit bra nu när de fyllt på med lite flis på sanden. Det är inte alls lika tungt som det har varit tidigare i år. Det blev alltså ett skrittpass för pållan på cirka 30 min. Såg ut att funka rätt bra även om hon blir lite seg när hon måste jobba lite ;-). Tycker alltid det är svårt att jobba damen i skritten... men nästa vecka ska vi börja lägga in lite travpass så det finns hopp om livet ;-).
 
Vi var hemma igen vid 20.30 snåret och då var det verkligen kolsvart ute. Jag är väldigt glad över min nya pannlampa - funkar alldeles utmärkt :-D
 
Efter att pållarna blivit ompysslade och fått sin kvällsmat, så plockade jag undan alla prylar i stallet, fixade trailern som vanligt och så förpassade jag mig in i huset. Nu får det blir Dr House på TV4 som får avsluta min kväll.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0