10/9 Måndag - varmt...

Så var det måndag igen och dags att kasta sig i in i hetluften igen. Möte direkt på morgonen och så var det fullt ös hela morgonen. Det ena mötet efter det andra avlöpte, men fördelen idag var att jag var tvungen att förpassa mig på cykel mellan mötena - alltså fick jag lite frisk luft i mig och det var hur varmt och skönt som helst idag. På em var det varmare ute än inne - det var ett tag sedan ;-). Vid 17-snåret fick det i alla fall vara klart för idag och jag for hemåt.
 
Väl hemma så var T på plats. Ont i magen har han fortfarande, men idag har han fått tag på sin handläggare på Arbetsförmedlingen och hon skulle skicka en tid till honom så de får träffas.
 
Jag fixade lite inne, käkade lite och så full fart ut till stallet och mockade pållarnas boxar. Visade också mat och vatten innan jag plockade in pållarna. Även pållarna tyckte det var i varmaste laget - Bianca var helt blöt av svett och ville väldigt gärna komma in. Oktawia var också varm, men lika svettig som Bianca. Snabb avborstning av Oktaiwa och så på med tränset. Vi utnyttjade det sista dagsljuset till att ta en promenad med Oktawia och Lillan. Båda djuren verkade uppskatta promisen och även vi tvåbenta tyckte det var skönt med en promis en ljummen kväll som denna.
 
Var hemma igen vid 19.30, sedan gick det fort för solen att försvinna. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag pysslade om pållarna innan jag förpassade mig in i huset och fixade lite. Strax innan 21-snåret  blev det en sista vända ut till stallet och nu var det kolmörkt! Pållarna fick sin kvällsmat, stallkatterna likaså. När jag var klar i stallet så förpassade jag och Lillan in i huset och den väntande soffan. Nu får det bli CSI NY innan jag intar horisontalläge i sänge. Alltså blir det inte roligare än så här idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0