20/9 Torsdag - Full rulle....

Efter en hektisk arbetsdag som slutade vid 17-snåret så var det full fart hemåt. Det hade kommit ett par rejäla skurar med regn under dagen, men hemma var det i alla fall uppehåll hela kvällen och strålande sol :-). Så efter att käkat lite var det full fart ut till stallet och jag fixade mockningen. Utnyttjade sedan sista dagsljuset för en promis och det var skönt att få röra på sig en stund. Blev en promis på 40 minuter idag. Pysslade om pållarna när jag kom hem och så fixade jag iordning hästmaten. Det var nästan mörkt när jag väl förpassade mig in i huset en stund.
 
Väl inne fixade jag iordning en matlåda till morgondagen. När det var avklarat så lusläste jag instruktionsboken till min luftvärmepump och så försökte jag få igång den efter alla konstens regler. Men lyckades inte. Kan inte få igång varmluften på den *suck*. Börjar bli lite väl svalt inne i huset i nuläget och det skulle vara skönt med lite varmluft i huset. Blir nog till att kontakta en tekniker för luftvärmepumpar.... Blir till att elda i kaminen ifall det blir kallare...
 
Strax innan 21-snåret så blev det en sista vända ut till stallet för att kvällsmata pållarna. Lillan fick finna sig i att följa med ut, även om hon mycket hellre legat kvar i soffan ;-). När vi var klara ute så blev det i alla fall soffan - Lillan snarkar för fullt och min kväll får nu avslutas av CSI Miami. Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0