4/9 Tisdag - Forts...

Dag två på diet... mår faktiskt riktigt bra trots minimalt intag av kalorier och noll godisintag. På lunchen så passade jag på att åka iväg till Rusta och shoppa lite hygienartiklar. Klarade av att ta mig fram till kassan utan att fastna vid godishyllorna - en bedrift.
 
Resten av arbetsdagen var det full rulle på jobbet fram till 16.30 då jag stämplade ut och åkte iväg till Willys. Lite förnödigheter utifrån min diet shoppades med hem. När shoppingen var avklarad var det full fart hemåt. Tyvärr så blev det sämre och sämre väder på vägen hemåt. När jag kom hem så bytte jag snabbt om till stallkläder och plockade in pållarna till stallet. Det var inga problem att få in dem - de hade ingen lust att vara ute i ruskvädret.
 
När pållarna var placerade i varsin box så käkade jag kvällens mål och kollade till kittisarna och plockade undan lite. T dök upp en snabbis och han fick kopia på dietschemat. Kul att han faktiskt engagerar sig och anstränger sig att gå på dieten han också. Vi behöver ju gå ner i vikt rejät - båda två....
 
När T och Lexi åkt vidare till lägenheten så förpassade jag mig ut  istallet och fixade mockningen. Var precs klar när M1 och P kom vid 19-snåret. Oktawia var snart iordninggjord för ett besök på ÖFK, och när vi väl var på plats så var det uppehåll och skönt ute, så M1 beslutade sig för att ridpasset fick utföras ute. Vi ska köra lite lättare pass med Oktawia några dagar för att se ifall det blir någon skillnad på hennes "bakkärra". Jag har kollat upp vad man ska tänka på ifall pålan börjar känna av bakknäna, och vi ska undvika sidförande rörelser som t ex skänkelvikning. För övrigt är det bra att gå på varierat underlag och att varva med avsuttna skritturer. Alltså blev det skritt, trav och galopp runt SM-banan och Oktawia såg ut att gilla läget. Bra bjudning och rörde sig alldeles utmärkt.
 
En nöjd Oktawia klev efter ridpasset in i trailern och vi for hemåt. Hann hem innan det blev mörkt, men det var inte mycket mer. Pållan blev omhändertagen  och jag plockade undan alla prylar i stallet, mockade ur trailern och avslutade kvällen i stallet med att serverade pållarna sin kvällsmat. Avslutar så denna dag med lite soffhäng och kolla på dr House på TV4. Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0