7/9 Fredag - Hemmakväll..

Efter en lätt hektisk dag på kontoret så fick det vara klart för idag vid 16.30-snåret. Då stämplade jag ut och for iväg till Willys där T mötte upp. Vi shoppade lite mat inför helgen - T går på samma diet som jag så vi kämpar tillsammans.
 
Jag har fortfarande sockerbehov och har under dagen haft huvudvärken från helvetet. Som tur var så klingade den av framåt kvällningen - finns hopp om att sockerbegäret ska ge sig alltså ;-).
 
Var hemma strax efter 17-snåret och efter lite mat så tog jag itu med stallet direkt. Det var en vacker kväll och när jag var klar med stallet så plockade jag in pållarna. Oktawias motionspass idag fick bli en promenad fram till kyrkan och tillbaka. T följde med och Lillan fick sin promenad. Promenaden tog 45 min och det var skönt ute - den klara höga höstluften har kommit - men den tycker jag är helt underbar. När så solen skiner finns det inget att klaga på. Oktawia skötte sig bra, blev bara lite uppjagad en gång i början på promisen - sedan var dert lugnt och såg ut att uppskatta den kravlösa promisen. Var hemma igen strax innan kl 20 så pållarna fick vara kvar inne. Kollade av Bianca en sväng innan jag förpassade mig in i huset.
 
Väl inne så tog jag itu med att städa toan på övervåningen, där Tussan och hennes två kittisar bor. För att de inte ska riva hela huset och Lillan inte ska ge sig på kittisarna har då fått finna sig i att husera inne på toan. Och vad gör små kittisar... de leker... hoppar i vattenskålen, springer så i sandlådan med blöta tassar... leriga tassavtryck över hela golvet, plus toaletten, bidén och handvatet. För att inte tala om deras lilla "Hus" - Huset låg upp och ner  - i vattenskålen.
 
Alltså fick kittisarna springa av sig i hallen på övervåningen... den är rätt lång och de sprang, och sprang och sprang... Helt galna var de ;-) Dessutom så gillade de klätterställingen som står i hallen ;-)
 
En himla tur att de är så söta :-)
 
 
 
Kattungar kan konsten att roa sig i alla fall ;-) - tur att de bara är två... ;-)
 
Jag tillbringade en timme med att skura rent porslinet och så avslutade jag med att moppa rent golvet - välbehövlig städning säger jag bara ;-). När jag var klar så fick det bli en sista vända ut till stallet och pållarna fick sin kvällsmat.
 
Min egen kväll får nu avslutas med lite Criminal minds på TV  - så detta var allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0