1/4 Måndag - Annandag påsk...

Hela denna dagen har varit ett stort aprilskämt... Totalt knasig i magen har jag varit hela dagen och legat utslag i soffan. Klarade med nöd och näppe av att släppa ut pållarna. Släpade mig in till soffan och sov fram till lunchen. Hade ställt klockan för att inte missa att ge pållarna lunch. Efter att släpat mig in igen så blev det soffan och så sov jag fram till 15 då jag faktiskt släpade mig ut till stallet och fixade mockningen. Insåg att jag inte skulle bli bra idag och meddelade att jag inte kunde vara med och jobba som funktionär vid dagens dressyrtävling. Det var meningen att jag skulle hjälpa till i cafeterian sista klassen - bara att glömma.
 
Framåt kvällningen dök T upp med proviva blåbär åt mig så jag skulle få i mig lite ätbart. Han var kvar ett par timmar och jag låg och sov i soffan under tiden... Han hjälpte mig att ta in pållarna vid 19.30 så jag bara hade att kvällsmatningen kvar.
 
Så vid 21-snåret förpassade jag mig ut och kvällsmatade pållarna. Får bli en stund i soffan och lite mer proviva nu innan jag förpassar mig till sängen. Känner mig helt slut och hur jag mår i morgon återstår att se...
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0