19/8 Måndag - Sol igen...

Gårdagens hällregn försvann under natten och dagen bjöd på vackert väder. På jobbet idag så har vi haft APT och eftersom jag fyllt år under sommaren bjöd jag på lite fikabröd. Gårdagens bakning kom till nytta alltså och det förnyade försöket med att baka en plommonkaka - det lyckades :-)
 
Plommonkaka - smakade kalasgott!
 
 
Plommonkakan blev uppskattad och jag hade även med mig Ryttarkakor som också uppskattades :-)
 
Arbetsdagen var slut strax efter 16.30 och det var full fart hemåt. Eftersom solen sken så gällde det att utnyttja det vackra vädret. Jag hann precis bära ut trädgårdsdynorna lagom till att T och Lexi dök upp. Jag fixade lite käk och vi satt ute och käkade och vilade en stund. Skönt väder det var :-)
 
Till sist var det dags att ta itu med stallsysslorna. Mockade, fixade vatten och hästmat i vanlig ordning. Fixade stallkatterna när jag ändå var ute i stallet. De små kittisarna är duktiga på att käka kattmat nu ;-)
 
När jag var klar med stallsysslorna fick det bli en kvällspromenad med vovvarna. Skönt att ut och gå lite så här i solnedgången och vi var ute i nästan en timme. Bra för både fyrbentingar som tvåbentingar ;-)
 
 
När vi var hemma igen så for T och Lexi vidare till lägenheten. Jag passade på att röja upp i köket och fixa igång en diskmaskin. Hängde upp lite tvätt som var klar och så var det dags att plocka in pållarna. Kollade igenom pållarna innan deras kvällsmat serverades och jag var klar ute för idag.
 
Resten av min kväll ska nu tillbringas med lite soffhäng och ett avsnitt med engelskt kriminaldrama på TV4. Som sällskap har jag i ena änden av soffan - en snarkande vovve - och i andra änden Hedvik och Tussan.
 
Pälshög ;-)
 
 
Och mer än så här händer inte idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0