15/2 Fredag - Huvudvärk...

Vaknade till liv med världens huvudvärk... Fick alltså börja dagen med att knapra i mig ett par Alvedon för att se ifall det skulle bli någon skillnad. Det kändes inte som om det var min neuralgi som fått spunk, utan bara "vanlig" huvudvärk.
 
Tyvärr visade det sig att huvudvärken inte riktigt försvann med Alvedon, lite hängde kvar och blommade ut för fullt när Alvedonet slutat verka. I med fler piller. Jag hade dessutom dag nr 2 i kursen "Kreativ Projektledning" - kändes inte helt optimalt att försöka vara superkreativ när huvudet helst ville gå och lägga sig någon annanstans... Bara att kämpa på i alla fall...
 
Lyckades i alla fall vara hyfsat med i diskussionerna och med mitt eget tankearbete. Min läxa till sista kursdagen, som är om tre veckor, är att skriva ihop en projektplan över min idé till ett projekt. Idén är "Ta fram en strategi över hur förvaltningen ska bli en attraktiv arbetsgivare". Om jag sedan får jobba med det fiktivt eller på riktigt - det återstår att se ;-).
 
Kursen tog slut kl 16.00 och då var även jag helt slut. Ringde T och han skulle komma och hämta mig. Under tiden som jag stod och väntade på T så träffade jag på en gammal arbetskamrat. Det var ett tag sedan vi sågs och det var jättekul att hinna stå och prata en stund :-). T kom vid 16.30-snåret och vi åkte iväg till Willys och shoppade lite mat innan vi for hemåt.
 
Väl hemma käkade jag lite, sedan var jag faktiskt tvungen att gå och lägga mig. Huvudvärken var mördande och jag var dessutom jättetrött. Hängde förmodligen ihop med huvudvärken. Så 40 min lätt sömn i soffan fick det bli innan jag drog på mig stallkläderna och förpassade mig ut till stallet. M1 och P hade precis kommig och fått in pållarna i stallet när jag kom ut dit. Mockade alltså Oktawias box under tiden som M1 gjorde iordning Oktawia för ett skrittpass i hagen. När de sedan var ute så fick Bianca vara i Oktawias box en stund tills hennes egen var städad. Det tyckte Bianca var lite spännande ;-).
 
Jag hann också fixa iordning mat och vatten så allt i stallet var klart när skrittpasset var avklarat. Det är ju lite snö att pulsa runt i när de skrittar i hagen, så pållan får lyfta på de små tassarna. Alltså såg hon lite trött ut när skrittpasset var avklarat, jobbigt att göra nåt under 15 minuter ;-). Nästa vecka kan vi nog börja jobba damen lite längre stunder och så hoppas jag att vädret håller sig iordning så det går att åka in till ridhuset - utan att riskera livet...
 
Pållarna fick sedan stå inne resten av kvällen med lite hö att tugga på i väntan på resten av kvällsmaten. M1 och P for till stan och jag förpassade mig in i huset och la mig i soffan och slöglodde lite på TV. Huvudvärken ville inte släppa taget och då blir man lite trött. Var ute en sista vända till stallet vid 21.30-snåret och serverade pållarna sin kvällsmat. Dessutom fick jag tillbringa en stund med att jaga rätt på grannens utsvultna katter. Det är två stycken som kommit på att det finns ju kattmat i min sadelkammare. Tyvärr för dem så anser jag att jag har fullt upp med att fodra mina egna katter. Tänker inte göda upp grannens katter, även om de skulle behöva det. T tycker lite synd om dem så han matar dem med burkmat - dock en bit från stallet - men jag tycker ändå att det är onödigt... kommer sluta med att alla traktens katter springer hem till mig... ;-).
 
Resten av kvällen tog jag det lugnt och slappade i soffan framför TV:n och detta är allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0