22/2 Fredag - Huvudvärk...

Kände mig lite trött och sliten när det var dags att kravla ur sängen. Ändå har jag sovit som jag skulle. Kändes i kroppen att det är dags för helg... Framåt em så slog dessutom huvudvärken från helvetet till... och dessutom har jag krångel med ledinflammation i höftlederna. Har knaprat Naproxen i tre veckor och smärtan i högra höften har släppt, men den vänstra höften uppför sig inte snällt alls... Alltså kände jag mig inte direkt tiptop idag... Så vid 15.30 fick det räcka med arbete - skönt med flextid - och T hämtade upp mig. Innan vi drog iväg till Willys för att shoppa lite så åkte jag hem till min kamrat KN och lämnade av lite Oriflamevaror, så får vi hoppas att kunderna blir nöjda :-).
 
På Willys var det full rulle, kändes som om halva stan var där och shoppade ;-). Jag och min huvudvärk släpade oss runt i affären, som tur var behövde jag inte storhandla utan det var lite kylskåpsvaror, kattmat och kattsand som fick följa med hem. Väl hemma så fixade T mat under tiden som jag däckade i soffan - var tvungen att vila ett tag. Nackdelen med min huvudvärk är att det är neuralgin som spökar - då hjälper det inte med några vanliga huvudvärkstabletter. Men 30 min slummer i soffan hjälpte faktiskt lite så var jag redo att klara resten av kvällen.
 
Efter mat drog jag på mig stallkläderna och förpassade mig ut i stallet. Fixade med mockning och hästarnas mat. När jag var klar hämtade jag in pållarna och gick sedan in i huset en stund för att värma upp mig lite. M1 kom vid 19-snåret och fixade iordning pållan för en sväng till ridhuset. Strax innan 19.30 var vi så klara för att åka. In med hästen i trailern och vi for iväg. Dock hann jag inte många hundra meter förrän T ringde på min mobil. Han såg jag jag åkte och upptäckte att baklysena på min trailer var helt kolsvarta.... fick alltså vända och åka hem igen. Efter lite pill så fick han igång lysena. Vi upptäckte att en kontakt gått sönder på ena baklyset - behöver alltså byta ut hela lampsatsen... lite svårt så här en fredagkväll, men med lite silvertejp så funkar det för tillfället...
 
Så sent omsider kom jag och Oktawia fram till ridhuset och väntande M1... Resten av ridpasset funkade bra i alla fall. Lillan och jag gick en liten promis innan vi gick in i ridhuset så vi kom lagom när M1 arbetade pållan i lite travarbete. Så helt OK ut. Damen fick finna sig i att gå lite mer samlat och höll sig i hyfsad form. Hon var seg i skritten, men det är normalt beteende för denna hästen ;-).
 
Vi var hemma igen vid 21-snåret och idag var det inte lika kallt som igår i alla fall. Alltså kunde jag pyssla om pållan utan att frysa ihjäl helt och hållet ;-). Efter sedvanligt kvällspyssel och matservering i stallet så förpassade jag mig in i huset och resten av kvällen får nu tillbringas i soffan framför TV:n en stund innan det är dags att inta horisontalt läge.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0