6/2 Onsdag - Ändrade planer...

 Ytterligare snö hade fallit under natten, men det gick bra att knalla iväg till busshållplatsen på morgonen. Allmänna grusvägen var alldeles nyplogad och bussen kom på utsatt tid. Som vanligt försvann arbetsdagen i ett hektisk tempo. I och för sig så var jag ledig dryga timmen i samband med lunch då jag hade ett date med en träningsinstruktör på en av stadens Rehabställen. Där utnyttjade jag mina friskvårdskuponger och gjorde ett FMS-test. Ett test där vi gick igenom min styrka och rörlighet. Jag är ju sned och vind i kroppen efter diverse skador och som jag misstänkte är jag i rätt dåligt skick. Fördelen med detta testet är att vi gick igenom övningar som ska stärka upp de svagheter jag har i kroppen. Alltså ett helt personligt träningsschema med övningar som jag kan utföra hemma. Passar mig perfekt eftersom jag har lite svårt att åka in till ett gym efter jobbet. Behöver ju hem till vovve och hästar, och när jag väl är klar i stallet finns det inget gym som är öppet ;-). Nu ska jag bara få in en ny vana och träna några gånger i veckan :-). Jag hann tillbaka till jobbet och gjorde en insats innan det var dag att stämpla ut kl 15.30. Jag flexade ut lite tidigare eftersom jag hade en tid med hovslagaren kl 16.30. Tyvärr så har jag inte min privata mobiltelefon påslagen när jag är på jobbet eftersom jag har häcken full med min jobbtelefon ;-). På väg ut från jobbet så stänger jag av jobbtelefonen och slår på min privata mobil. Min hovis messar alltid på min privata mobil och jag hade inte haft tid att kolla av den under dagen. Det visade sig att hovis akut blivit krasslig - kan hända den bästa - hoppas att hon kryar på sig snabbt. Eftersom jag stämplat ut och blivit upphämtad av T var det ingen idé att jobba 30 min tilll, utan det blev ändrade planer.
 
Istället for vi till paketutlämningen där jag hade ett paket att hämta. Dags för leverans av den senaste vunna auktion på Trader har kommit idag. Och jag blev inte besviken när jag öppnade paketet. En vacker kaktång i silver har jag blivit ägare till :-)
 
 
 
Med hjälp av förstoringsglas så lyckades jag tyda årsstämpeln som jag fick till S1. Alltså är kaktången från 1776 - det kan man inte tro!!
 
Nöjd med köp - kommer passa bra på kakfatet ;-) - tog jag itu med att fixa lite mat. Behövde få i mig lite näring innan jag tog itu med stallfixet. Så efter mat och fika var det på med stallkläderna och full fart ut till stallet. Under tiden som jag fixade stallet så roade sig T med att skotta av in stallplan. När vi var klara med respektive sysslor for T och Lexi vidare till lägenheten. Jag tänkte först roa mig med att fortsätta med snöskottningen och hann så långt att jag skottade av gårdsplanen. Under tiden som jag pysslade med snöskottningen så började det blåsa upp rätt bra och till sist så frös både jag och Lillan. Dessutom så hade jag rätt bra med träningsvärk från gårddagens skottning. Så vi förpassade oss in i huset och jag drog igång kaminen. Det tog en stund att få fart på den, men till sist så gick det och snart var det varmt och skönt. Värmde upp mig framför kaminen en stund innan det var dags att dra ut till stallet en sista vända. Pållarna kom villigt in och fick sin kvällsmat efter en snabb koll. Jag kvällsrastade så vovven innan vi båda två förpassade oss in i huset och soffan. Nu får det bli Efterlyst på TV3 som får avsluta min kväll.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0