12/1 Lördag - Plugg m.m...

 Var trött idag, men bara att kravla sig ur sängen för att släppa ut och morgonfodra pållarna. Jag förpassade mig sedan till soffan och en filt med kaffe och frukost. Fick bli en stunds soffhäng innan jag satte fart. Skönt att starta dagen lugnt. Planen för dagen var att plugga - dags att börja med att svara på frågorna till inlämningsuppgift nr 5. Jag hade dock ett kapitel kvar i boken att läsa igenom, så när jag fixat iordning mig själv efter soffhänget tog jag itu med mina studier. Det tog en timme att läsa klart sista kapitlet i kursboken och efter den läsningen behövde jag sträcka på ryggen och benen. Alltså fick det bli en sväng ut till stallet. Pållarna fick sin lunchmat och så tog jag itu med mockningen. När stallet var avklarat fick det bli huset igen och vi fixade iordning lite lunch.
 
Mät och belåten var det så dags att återgå till studierna - visade sig att min kontorsstol var tämligen upptagen och fröken gjorde ingen som helst ansats till att flytta på sig ;-)
 
 
Tur att hon är söt, men hon fick allt finna sig i att flytta på sig. Jag la henne försiktigt i fåtöljen vid kaminen, men det dög inte utan Hedvig for iväg lätt förnärmad över att ha blivit störd ;-). En som inte hetsade sig var mamma Tussan - hon har i princip legat och sovit i fönstret större delen av dagen ;-)
 
 
Resten av em försökte jag få struktur i mina tankar, men hade koncentrationssvårigheter. Hjärnan var inte alls med utan for iväg och började tänka på allt annat än att försöka strukturera upp någon lösning på inlämningsuppgiften. För att försöka få någon typ av ordning på tankarna så plockade jag fram föreläsningsmaterialet och började läsa igenom det i stället. Fortfarande dock svårt med koncentrationsförmågan. Till sist så gav jag upp och kände att jag behövde göra något helt annat. T ville dra iväg en sväng till Marieberg - så sagt och gjort. Pållarna fick sin em-mat och så drog vi iväg.
 
Gick en vända runt i gallerian och jag shoppade lite småsaker som jag behövde, bl a adressblanketter till min filofax, två askar Naproxen eftersom min reaktiva artrit är aktiv för tillfället och jag har svinont i mina höfter... Passade också på att ta en sväng förbi guldsmedaffären och shoppa en form av flytande silvertvätt till silverbestick eftersom jag har svårt att få rent mina små kaffeskedar - har bara några silverskedar - men vill ju att de ska vara fina :-). Efter besöket på gallerian så åkte vi vidare till K-Rauta - jag ville kolla på lite badrumsutrustning. Dock hittade jag en torkställning för 79 kr i stället för 179 - eftersom jag bara har ett torkskåp så är jag i behov  av ett extra torkställning. Så den fick följa med hem. Innan vi for hemåt så blev det också ett besök till Willys för att shoppa lite förnödigheter med hem. Var hemma igen vid 18-snåret och det fick det vara dags för lite mat. Kvällens middag idag bestod av bröd, ost och ett kilo räkor. Smakade mycket bra :-).
 
Efter att ha ätit räkorna så hade jag lite bättre koncentrationsförmåga och satte mig och läste föreläsningsmaterial i dryga timmen. När det var avklarat så var det dags att ge sig ut till stallet. Fixade iordning pållarnas käk och så fick de komma in. Masserade in arnikaliniment på Oktawias kors och hon var mindre öm än hur det var igår. När pysslet var avklarat så fick pållarna sin kvällsmat och jag själv förpassade mig in i huset och resten av kvällen tillbringas nu i soffan framför Tv:n.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0