16/1 Onsdag - Klubbmöte...

Så var det onsdag och vips innan man vet ordet av så är man i mitten av veckan. Det blev bilen även idag till jobbet - 06:45 hörde jag grannens hundar vara ute och skälla. Vågade knappt sticka näsan utanför dörren. Har ingen lust att möta vallhundarna igen. Eftersom jag utmanat hundarna så vet man inte hur de reagerar nästa gång de får syn på mig. Kan bli riktigt otäckt då! Så gå till bussen var inte att tänka på. Det hade kommit en hel del snö under natten och jag sände en tacksam tanke till T som lånbyter bil med mig för tillfället.
.
Arbetsdagen för övrigt försvann i ett hektiskt tempo som vanligt och vid 16.30 var det full fart hemåt. Kvällens plan var att ge åka in till möte med fotoklubben Focus. Så innan jag skulle in till stan igen så fixade jag snabbt iordning mat åt mig själv och matlåda till morgondagen. När jag var klar med käket var det dags för stallfixet. Full fart ut till stallet och jag fixade mockning och matfix i raketfart. Var klar med allt strax innan kl 18 - i samma veva dök T upp för att vara hundvakt. Altlså behövde inte Lillan vara själv något när jag drog iväg till stan strax efter kl 18. Hann in till klubbmötet precis när det skulle börja. Som vanligt kommer jag infarande i sista minuten och andan i halsen ;-). Hade i alla fall en trevlig kväll och det var mycket folk på mötet. Massor av nya medlemmar och det är ju hur kul som helst. Att träffa andra fotointresserade människor är ju alltid trevligt :-). Och få titta på andras bilder är alltid inspirerande.
 
Även en trevlig kväll tar slut och vid 21.15 var mötet klart och jag for hemåt. Väl hemma så upptäckte att hundvakten - alltså T - gjort nytta under kvällen.... :-). Han hade skottat av hela min stall- och gårdsplan. Han hade matat kaminen med ved så det var varmt och skönt i huset. Han hade städat kattrummet och även plockat in pållarna och gett dem sitt kvällshö. Det kallar jag en bra och effektiv hundvakt :-). Alltså var det bara för mig att ge pållarna sitt kraftfoder och fylla på vatten. För övrigt var det bara att parkera sig i soffan och kolla på nyheterna en stund innan det är dags att förpassa sig sängen.
 
Enligt T så har det också varit tyst hela kvällen... *ritar kors i taket*
 
Så detta är allt för idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0