18/1 Fredag - Hemmakväll....

Vips så var det fredag igen och som vanligt var det fullt upp på jobbet. Jag har ju numera två kontor, ett i varje Stadsbyggandshus ;-). Ska i jobba 75 % åt IT och 25 % i min ordinarie enhet. Vi har inte bestämt några fasta dagar som är på det ena eller andra stället, utan det kommer falla sig naturligt. 
 
Vid 16-snåret så var dags att avsluta arbetsdagen och ta sig hemåt. På vägen hem stannade jag till vid Willys och T mötte upp där. Dags för att shoppa lite mat och det hade typ halva stan tänkt på också. Proppat med folk var det.  När mathandlingen var avklarad var det i alla fall full fart hemåt.
 
Väl hemma så var det lugnt och skönt. Inga vallhundar som kom rusandes i gatan som man i tidigare nästan alltid höll på att köra på. Verkar som om min polisanmälan gjort susen - men det är inte klokt att det ska behöva gå så långt för att få en kennel att hålla ordning på sina jyckar.... Tyst är det i alla fall - lugnt och skönt - så som det ska vara när man bor på landet :-).
 
Efter att ha käkat lite mat och fått i mig efterföljande kaffe var det dags att ta itu med stallfixet. Lite halvkallt var det idag, -8 grader. Eftersom jag glömt att ställa in vattenhinkarna i sadelkammaren i morse var de djupfrysta, men fixades med lite hett vatten. När stallfixet var avklarat och stallkatterna ompysslade var det full fart in i stugvärmen. Tillbringade resten av kvällen med att plugga. Alltså inget ridhusbesök som fredagsmys. Oktawia sträckte sig förra fredagen så hon får vila lite. Alltså blev det en lugn hemmakväll som efter pluggstunden, intag och koll av hästar får avslutas med soffhäng framför TV:n och mycket mer än så händer inte idag.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0