24/1 Torsdag - Ännu en hemmakväll...

Även idag var det kallt - närmare minus 20 grader var det när jag traskade iväg till bussen. Rejätl påpälsad var jag för att inte frysa.... Som tur så har förvaltaren för våra jobblokaler förstått att vi behöver värme för att kunna jobba. Vid stillasittande kontorsarbete är det lite väl kallt att ha typ 19 grader på rummet...

Nåja, efter en hektisk dag på kontoret så var det dags att fara hemåt. T kom och hämtade mig och jag skulle iväg till paketutlämningsstället för att hämta ett paket med varor från Tradera. Så full fart iväg. När vi kom fram till paketutlämningsstället så skulle jag plocka fram min plånbok och då upptäckte jag att den låg kvar på jobbet. Jag hade suttit i möte hela em och låst in plånboken i ett skåp. Stressad var jag när arbetsdagen var slut och drog iväg i full fart - som jag brukar. Att jag skulle plocka fram plånboken och lägga ner den i väskan - det var totalt borta!

Hur klantig kan man inte vara!! Jag ville väldigt gärna hämta ut mitt paket som jag visse innehöll ett kakfat i min porslinsserie. Ingen plångbok med legetimation - inget paket!!! Bara att sätta sig i bilen igen och fortsätta hemåt.

Väl hemma var det bara att ta tag i saker och ting. Fixade käk och efter att ha ätit och fikat var det full fart ut till stallet. Fixade stallsysslorna rätt snabbt för att inte frysa ihjäl. När jag var klar i stallet och förpassat mig in i huset igen så satte jag igång med städning av övervåningen. Det tog 1,5 timme, men så var jag klar med dammning, dammsugning och tvätt av båda rummen, toa och hall på övervåningen.

Kändes bra att ha städat och klart inför helgen :-). Strax innan 21-snåret var det ut till stallet igen en sista vända för dagen och pållarna plockades in. Visitation av djuren och så serverades kvällsmaten. Det var alldeles för kallt för någon längre stunds hästmys... men Bianca försökte och hon blev gosad med en stund.

Hela ponnyn var helt full med rimfrost, men här är en frostig shettismule ;-)

Efter sista svängen till stallet och pållarna fått sin mat, var det full fart in i huset och kvällen avslutas med lite soffhäng fram för TV:n. Och mer än så har inte hänt i dag.

/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0