25/1 Fredag - Personalfest...

Så var det fredag och dessutom avlöningsfredag :-). I stan var det stor marknad så på lunchen åkte jag upp för att shoppa svensk honung. Jag passade också på att göra ett besök i tebutiken för att shoppa lite te. Mitt favoritte, Victoria, var helt slut så det visste jag att jag skulle köpa. När jag ändå var i tebutiken så passade jag på att shoppa med lite nya sorter som jag inte testat tidigare. Det blev Mambo Jambo, Ahmonds hemligheter och Japan lime, alla svarta teer utom det sistnämnda som är ett grönt te. När lunchshoppingen var över så var det full fart tillbaka till jobbet och fullt ös fram till kl 15. Idag så slutade jag lite tidigare eftersom kvällens aktivitet består av personalfest. Så T kom och hämtade mig och idag hade jag med mig plånboken från jobbet och alltså blev det en tur till paketutlämningen. Det hade kommit ytterligare paket på en vunnen auktion. Alltså hade jag TVÅ paket att hämta. Jättespännande och när jag kom hem så var det rena julafton ;-).

Jag är MYCKET nöjd med mina köp på tradera. Kakfatet i tre våningar fick jag för 116 kr och jag har nu också lyckats komplettera mina assienter med 4 stycken till. Där blev det lite strid på kniven - men för 310 kr blev de mina. Det finns att köpa nya - men inte i den storleken som jag har. Eftersom jag lyckats slå sönder några stycken var det kul att kunna komplettera i rätt storlek.

Packade upp mina paket och porslinet hade hållit transporten och skicket var jättefint på båda grejerna :-)

Nöjd och glad över mina fynd drog jag på mig stallkläderna och så var det full fart ut till stallet. Fixade mockningen och hästarnas mat i raketfart. Jag instruerade sedan T hur och när pållarna skulle tas och kvällsfodras eftersom jag skulle bort.

När jag var klar i stallet så var det operation tillpiffning av Lizzie. In i duschen så på med kläder och lite smink. Som partyustyrsel blev det svarta leggings och till det min 20-talsinspirerade svarta frans- och paljettklänning. En enkel liten sak, men som jag haft så mycket kul i. Jag är himla nöjd över min viktnedgång så att jag kan ha den igen :-D.

Strax efter klockan 18 var det så dags att åka iväg på personalfesten. T skjutsade in mig och jag anslöt mig till gänget inne på lokalen. Vi var totalt 120 stycken och det är många man aldrig sett tidigare :-)

Det var bra mat och bra uppträdande under kvällen, efter lite om och men så drog det sedan igång lite "disco" med vettig musik. Det var lite väl mycket 50-talsmusik till att börja med, men det lyckades vi styra upp ;-). Jag fattar inte varför det ska spelas 50-talsmusik så fort man är äldre än typ 25!!! Jag gillar inte alls 50-talsmusik - jag var inte ens född då. Jag tycker inte heller att det går att dansa till - förmodligen mest för att jag verkligen avskyr att bugga!!! Nä - tacka vet jag riktigt ös-musik typ house eller tekno ;-). Vi lyckades ju få till lite moderna spellista - alltså blev det dansgolvet i cirka 2 timmar.... :-O

Strax efter midnatt så messade jag T att han kunde dra sig inåt och jag blev upphämtad vid 00.30-snåret och det var precis lagomt. Folket hade börjat tunna ur och eftersom lokalen skulle stänga kl 1 skulle det i alla fall inte bli roligare än så här ;-). Jag hade fått svänga mina lurviga rejält och jag har faktiskt bättre kondition än vad jag trodde jag hade *fniss*.

Roligt var det i alla fall och detta är allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0