30/1 Onsdag - Regn....

Totalt spöregn var det i morse!!! Detta resulterade i att hela min gårdsplan och stallplan var en enda isbana!!! Tack och lov för broddar - vilka jag hade på mig när jag knallade iväg till bussen. Hade aldrig tagit mig fram levande utan pensionärsbroddarna. Skridskor hade varit bra att ha på fötterna istället ;-). Det var i alla fall tyst när jag knallade iväg till bussen - skönt! Promenaden tog lite längre tid än vad den brukar ta - pga isen. Kom fram till busshållplatsen samtidigt som bussen kom. Eftersom jag var tämligen blöt - trots paraply - så var det skönt att inte behöva stå och vänta...
 
Arbetsdagen försvann som vanligt i ett hektiskt tempo och T kom och hämtade mig vid 16-snåret. Vi stannade till vid Willys en snabbis på vägen hem eftersom T behövde shoppa hem lite mat. Sedan var det full fart hemåt och när vi var hemma så började jag med att tömma brevlådan. Däri låg ett litet paket - i söndag så vann jag en auktion på två ljusstakar i min porslinsserie - för 50 kr blev de mina och jag är supernöjd då de var jättefina :-)
 
 
 
 Dessa får nu pryda mitt köksbord :-)
 
Vi fikade lite, idag blev det rostmackor med hemmagjord citronmarmelad - är ju tvungen att provsmaka - den är perfekt ;-).
 
Efter att ha fått i  lite i magen så tog jag itu med mindre kul syssla. Hög tid att fixa räkningarna och när det var gjort så var det full fart ut till stallet. T och Lexi for vidare till lägenheten, så jag och Lillan fick pyssla själva i stallet. Det hade börajt blåsa upp rejält så när jag strax efter kl 19 var klar med mockning, vatten och hästarnas mat, halkade jag ut i hagen (totalt isbana där också) och så plockade jag in pållaran. Det var inga problem då de gärna ville komma in. Blåst är inget som mina pållar uppskattar. Oktawia och Bianca fick lite hö att tugga på och så för passade jag mig in i huset en stund. Jag roade mig med att laga mitt senaste armband. Byte ut alla stavarna eftersom de som satt på är för mjuka och jag tappar de tunga pärlorna. Det tog en stund och jag var klar lagom när det var dags att gå ut och kvällsmata pållarna. Passade på att kvällsrasta Lillan i sammna veva.
 
Nu blir det Efterlyst på TV3 som vår avsluta min kväll och detta är allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0