20/6 Torsdag - Sommar...

Hade svårt att somna igår kväll, vilket straffade sig i morse. Vråltrött är ordet! Dessutom hade jag ett morgonmöte, så jag kunde inte ta sovmorgon heller - bara att pallra sig upp och iväg. Mötet gick bra och jag kunde tillbringa resten av arbetsdagen med att avsluta jobb och rensa mina skrivbord (har ju två kontor). Det är också klart med livet för hösten - kommer jobba i ett projekt för kommunens IT-styrning så jag kommer vara tjänstledig från min tjänst på Staben och jobba för IT-Ledning 100 % från 1/9. Ska bli hur kul som helst och skönt med ett kontor. Att ha två chefer och arbetsplatser kan bli lite slitit och jag har haft så nu i två år.
 
Under em var det rätt tomt på jobbet - alla andra verkar tagit ledigt - men vi var några tappra själar till em-fikat ;-). Jag jobbade till 15.30 - sedan fick det räcka. Då var jag klar med allt och jag stämplade ut för idag och för 5 veckor framåt. Nu är det nämligen SEMESTER :-D
 
Börjar bra med ett underbart väder! Jag sammanstrålade med T vid Willys och vi shoppade hem mat för helgen. Det var totalt kaos i butiken :-O
 
Var hemma vid 16.30-snåret och pållarna fick genast gå över till nya hagen. De blev även ordentligt sprayade med mitt hemmagjorda insektsmedel för nu har de kommit. Så här lagom till semester. Bromsdjävlarna!!
 
Men det verkade som om mitt insektsmedel funkade. Efter ha sprayat in pållarna ordentligt så lugnade sig hästarna ner sig och bromsarna höll sig undan.
 
Resten av kvällen tog jag det lugnt. Det var helt underbart väder. Mina doftpioner har slagit ut och doften av pion hängde tung  i luften :-). Jag fixade iordning stallet i sakta mak. Tog ut en kattunge och gosade med den. Hennes mamma var ute och luftade sig så kittisen satt och skrek i sin låda - helt övergiven. Att få sitta på min axel gjorde att kittisen var tyst i alla fall :-).
 
För övrigt så har jag mest slappat hela kvällen. Suttit och myst i trädgården. T roade sig med att klippa gräsmattan, alltså fick jag stå ut med lite motorbuller ;-).
 
Vid 21-snåret fick det bli soffhäng framför TV:n en stund och jag kollade på Hawian IV - O. När det var slut var det lagom att plocka in pållarna för kvällen. Oktawia är inte riktigt lika ömfotad längre, känns som om det går åt rätt håll med det. Snabb borstning och så kvällsmat till pållarna.
 
Nu ska jag själv nog bara häcka i soffan och njuta av att jag har 5 veckors sammanhängande ledighet framför mig :-D
 
Roligare än så här blev det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0