4/6 Tisdag - Annorlunda kvällsaktivitet...

Min arbetsdag för dagen bestod av hektiskt kontorsarbete på förmiddagen för att vid lunch dra iväg till stans närmaste konferensanläggning med IT Ledningsgrupp. Arbetskonferens stod på schemat! Efter lunch så tillbringade vi em i ett "kreativt konferensrum" bestående av sköna fåtöljer och inget konferensbord. Lite annorlunda men funka väldigt bra för att få igång bra diskussion. Min uppgift som administratör var att dokumentera. Jag har även hållit i arrangemanget och bokat in en kvällsaktivitet. Nåt vettigt behöver man ju göra på kvällen ;-). Jag bor när och eftersom jag har mina djur måste jag sova hemma. Djurvakt för kvällen var T som även fixade stallet åt mig. Men sista kvällsmatningen och utsläppet i morgon bitti behöver jag kunna göra.
 
Arbetskonferensen höll på till drygt kl 17. Under tiden som de andra uppsökte sina hotellrum en stund så tog jag en lite promis i vackra omgivningar - skönt med lite luft. Vi samlades åter strax innan kl 18 för lite samkväm innan vi gick iväg till den plats vi skulle befinna oss för kvällsaktiviteterna.
 
Ledningsgruppen består av 7 personer inkl mig själv. Lite för liten grupp för tävlingsaktiviteter. Men istället för att äta middag på hotellet bestod kvällens aktivitet av gemensam utomhusmatlagning :-)
 
Förrätten bestod av lite småplock av ölkorv, oliver, ostar och vindruvor.
 
 
Under tiden som vi knaprade på småsnackset förberedde vi huvudrätten. Grönsaker hackades, fläskfilén putsades och skars i mindre bitar, en kryddig korv skars i bitar och kall yoghurtsås med sweetchili blandades iordning. Klyftpotatisen var förberedd så den behövde vi inte skala ;-).
 
Maten stektes sedan på grillen och aktivietsledaren från outdoor experiance förberedde grillen.
 
 
Nu blev det en underbar kväll, lite småkylig men solen sken och vi hade en stor tältkåta att krypa in i :-)
 
 
Till efterrätten blev det stekta pankkakor (serverades kalla) med vispgrädde och hjortronsylt. Alltså vispades det visgrädde och pannkakssmet. Pannkakorna gräddades sedan på spritkkök!
 
 
För er som inte lagat mat på spritkök någon gång så kan jag säga att det inte är det lättaste alla gånger. Jag var ansvarit för pannkaksstekningen och det där med att vända pannkaka - som är svårt i vanliga fall - det slutade mindre bra ;-)
 
Misslyckad vändning..
 
 
Jag överlämnade vändningen av pannkakorna till en mer kompetent arbetskamrat och så lyckade vi få snyggt ihoprullade pannkakor med gemensamma krafter istället. Ska ju vara snyggt serverat också ;-)
 
Klyftpotatis klart för servering.
 
 
Det blev en mycket lyckad kvällsaktivitet som jag verkligen kan rekommendera :-). Gott var det och proppmätta blev det. Vid 22.30-snåret var det i alla fall dags för mig att avvika hemåt - konferensen fortsätter ju i morgon bitti.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0