12/3 Tisdag - Lite bättre...

Tänk att lite medicin kan göra susen... Idag var jag mycket bättre i min arm, fortfarande ont och jag kunde inte få upp armen för att tvätta håret ordentligt, men inte lika öm som igår. Dock gick det fortfarande långsamt att klä på sig, men till sist var jag iordning och redo att dra iväg till bussen.
 
Arbetsdagen försvann i ett hektiskt tempo - som vanligt ;-). T kom och hämtade mig vid 16-snåret och det var full fart hemåt. Väl hemma så skulle jag fixa iordning middag - tacoomelett. Visade sig att vi fick snabbt slänga oss iväg till närmaste affärigen eftersom jag inte hade huvudingrediensen hemma. Vi var snabbt hemma igen och under tiden som tacoomeletten gräddades i ungnen passade jag på att mocka boxarna. Gick lite långsamt, men var klar lagom när maten var klar.
 
Mätta och belåtna var det bara att ta tag i resten av stallfixet. Eftersom min arm inte var bra så hjälpte T mig att fixa vattenhinkarna, höpåsarna och sopa stallgången. Vid 19-snåret kom så M1 och P. Dags för pållans motionspass. Under tiden som M1 fixade iordning Oktawia roade jag mig med att träna lite med Lexi - hon skötte sig rätt bra och hon tycker det är kul med lite lydnadsträning ;-)
 
VId 19.30-snåret lastade vid pållan och for iväg till ridhuset. Idag klarade jag av att köra, men T var kvar för att hjälpa mig när jag och pållan var hemma igen.
 
Väl framme vid ridhuset så gick jag och Lillan en promis under tiden som M1 värmde upp i ridhuset. Det var lite småkyligt ute så det var skönt att komma in i ridhusvärmen efter promisen. Oktawia skötte sig lite bättre idag mot igår. Sista halvan av ridpasset kunde de utnyttja hela ridhuset så ridskolan var slut för dagen strax efter 20-snåret.
 
Var hemma igen vid 21-snåret och T hjälpte mig att lasta av och plocka av utrustningen av pållan. När jag var klar i stallet så for T och Lexi vidare till lägenheten. Jag och Lillan förpassade oss in i huset och resten av kvällen kommer nu avslutas under en filt i soffan och lite nyheter på TV:n.
 
Alltså blir det inte roligare än så här idag :-)
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0