21/3 Torsdag - Kurs...

Iväg som vanligt till jobbet. Idag var det dags för kurs, men jag behövde kolla av mail osv. Det hann jag med och vid 8-snåret hämtade jag en kommuncykel och vi var ett par stycken som cyklade iväg till Brandkåren. Det var dags för en kurs för oss brandombud. Jag har varit brandombud på mitt våningsplan i två år - dags att gå kursen så jag vet vad jag har för ansvar... ;-)
 
Kursen var bra och intressant. Tiden gick fort och vid 15-snåret var vi klara och cyklade tillbaka till jobbet. Under tiden som vi hade varit på brandombudskurs så hade det hänt grejjer på jobbet... lampan till en projekter i ett konferensrum hade gett sig och skapat rökutveckling. Alltså fullt pådrag på mitt våningsplan!! Och så missade jag alltihopa. Allt gick bra i alla fall och ingen blev skadad - vilket är viktigast.
 
Vid 16-snåret kom T och hämtade mig vid jobbet och det var full fart hemåt. Vi käkade och fikade innan jag drog på mig rejält med kläder och förpassade mig ut till stallet. Det var svinnkallt idag också - nordanvinden biter sig fast och det blåste rejält. Fixade iordning allt i stallet och plockade in pållarna. M1 och P kom vid 19-snåret - dags för kvällens motionspass. Så när pållan var iordningfixad och trailern påhakad på bilen for vi iväg till ridhuset. Det stod ytterligare ett par hästtrailers vid ridhuset så det var fler privatryttare i farten än M1 och Oktawia. Jag och Lillan tog en liten promis innan vi förpassade oss till ridhuset. Oktawia var riktigt seg idag och M1 fick jobba hårt för att få pållan att röra sig framåt. Lossnade inte lika bra som i tisdag, tyvärr... Bara att jobba på och se glad ut. I morgon är det dags för tandkoll för pållan, så vi får se om farbror veterinären hittar nåt konstigt.
 
Vi var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev omhändertagen som vanligt. Kollade av Bianca innan pållarnas kvällsmat serverades och jag när var klar med allt så fick jag brottas med grannens katter innan kunde få ut dem ur min sadelkammare och mata stallkatterna. Sabla katter!
 
Resten av kvällen kommer nu tillbringas under en filt i soffan innan det är dags att förflytta sig till sängen. Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0