4/3 Måndag - Ridhuset...

Det börjar bli riktigt ljust på morgonen när det är dags att ge sig iväg till bussen. Släpper ju ut pållarna innan jag går iväg och så får de sin frukost i hagen. Dock så tyckte Oktawia att den gamla julgranen var mycket godare att gnaga på än att gå lös på höt ;-)
 
 
Denna måndag försvann sedan väldigt fort. Full rulle på jobbet och vid 16-snåret kom T och hämtade upp mig. Vi åkte hem direkt och väl hemma fixade jag iordning mat och vi käkade innan jag drog på mig stallkläderna och tog itu med stallpysslet. När mockningen och fix av hästarnas käk var avklarat så hämtades pållarna in. Innan jag satte igång med att fixa iordning pållan så plockade T fram sand och vi sandade stallplanen och vägen ner från huset då det var blankis på min gata. Vill inte få tryck från trailern i nerförsbacke och kana av vägen... När sandningen var avklard blev pållan iordningfixad och strax efter 19.30-snåret for vi väg till ridhuset.
 
Vi kom ju iväg lite sent, men fördelen var att jag satt i sadeln och kom igång med ridpasset ungefär samtidit som sista ridlektionen slutade. Alltså hade jag och pållan hela ridhuset för oss själva, vilket var bra under travjobbet. Pållan lägger nämligen i en annan växel när hon har tillgång till hela 80-metersridhuset - fullt ös var det idag!! Vi hittade inte på några avancerade saker, men pållan var framåt och positivt inställd till att trava runt på fyrkantsspåret, men vägen på 20-metersvolter och serpentiner.
 
Strax innan kl 21 var vi klara och pållan stod i trailern igen. Vi for hemåt och sedvanligt kvällspyssel vidtog. När pållan var omhändertagen och alla prylar undanplockade så förpassade jag och vovven oss in i huset. Kvällen får nu avslutas med att kolla lite på nyheterna på TV4.
 
Som avslutning skickar jag med en bild på vad som mötte mig på köksbordet idag. Shoppade en påsklilja igår - som under dagen slagit ut sin första lilja :-). Finns hopp om vår! 
 
 
Detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0