5/3 Tisdag - Full rulle...

Som vanligt en dag med full rulle. Arbetsdagen försvann i ett nafs och tog slut alldeles för fort med tanke på vad jag skulle behövt få gjort under dagen ;-).

Väl hemma så fixade jag mat och så blev det lite kaffe innan det var dags för mig att ge mig ut till stallet.

Det tog en timme att mocka och fixa iordning pållarnas mat och vatten. Jag hann klart med allt och även fått in pållarna till stallet lagom till 19-snåret när M1 och P dök upp. Det var dags för en tur till ridhuset och när M1 fixat iordning Oktawia så klev damen snällt in i trailern och vi kunde fara iväg.

Väl framme vid ridhuset så blev pållan urlastad och M1 och P förpassade sig in i ridhuset med pållan. Jag och Lillan tog först en liten promis innan vi också anslöt oss till sällskapet i ridhuset.

Pållan var idag lite seg och hade ingen större lust att springa fort. M1 fick slita hårt för att få pållan att anstränga sig lite. Det var en ridskolegrupp på ridskoledelen av ridhuset, vilket gjorde att Oktawia fick nöja sig med 40-metersbanan - då blir det segt... Damen har lättare att röra på sig om hon har hela 80-metersbanan för sig själv ;-). Bara att slita och se glad ut ;-).

Motionerad häst klev i efter ridpasset snällt in i trailern och vi kunda fara hemåt i mörkret. Vi var hemma 10 minuter senare och damen blev omhändertagen innan jag serverade kvällsmaten till pållarna. Plockade undan alla prylar och mockade ur trailern. Var klar vid 21:30 och nu får det bli lite soffhäng framför TV:n innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.

Så detta är allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0