21/5 Tisdag - Trött...

Idag har jag varit riktigt trött. Hade svårt att somna igår och det har märkts idag. Rejält ont i huvudet också - det är inge kul alls. Så cykla fanns inte med på kartan. Klarade mig genom arbetsdagen trots huvudvärken, men det var en lättnad att till sist få fara hemåt. Väl hemma så möttes jag av en lite trevlig upplevelse. Uppe i trädkronorna på äppleträden for en lurvig svart pälshög från gren till gren och från äppleträd till äppleträd.
 
Hedvik har upptäckt att hon kan klättra i träden ;-) 
 
 
T var hade kommit precis innan jag kom hem så han hade hunnit mata pållarna och släppt ut Lillan. Jag fixade lite mat och vi käkade. Efter maten så gick jag en runda i trädgården, men orkade inte göra nåt. Mest pga att jag hade ont i huvudet, men det var också tropisk fuktighet ute. Idag fick det räcka med att fixa stallsysslorna. Mockningen tog lite längre tid nu när Oktawia är hemma igen ;-). Fixade iordning mat och vatten. Vid 20-snåret for Lexi och T vidare till lägenheten. Jag förpassade mig ut till stallet och plockade in pållarna. Så tillbringade jag drygt en timme med att rykta pållarna ordentligt. Det märktes att Oktawia tyckte det var skönt, för hon stod helt stilla under hela pysselstunden. Damen brukar ju i annat fall tröttna rätt fort och bli lite rastlös. Även Bianca uppskattade att bli ordentligt borstad. Jag slet hårt med ryktningen och när jag var klar hade skitont i armar och axlar, men pållarna var blanka och fina :-)
 
 
 
 
Vid 21.30 var jag klar i stallet och pållarna fick sin kvällsmat. Nu får det bli lite nyheter på 4:an som får avsluta min kväll.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0