30/5 Torsdag - försommar....

Var mer död än levande när det var dags kliva ur sängen. Jag hade svårt att somna igår - så det blev alldeles för lite sömn... Skönt med flextid kan jag säga. Arbetsdagen försvann i ett nafs och efter jobbet for jag iväg till kamrat KN's jobb och lämnade av lite Oriflamevaror. När det var avklarat så var det full fart hemåt. Det hade varit fint väder under dagen, men det såg tämligen hotfullt ut när jag åkte hemåt. Väl hemma så var det svarta moln, varmt och kvalmigt. Åska på gång och det mullrade på håll. Men jag ville sitta ute och få i mig nåt ätbart. Det fick bli fil och müsli. Ut i trädgården med filen och en tidning. Dock hann jag inte mer än sätta mig så small det till en rejäl åsksmäll och hällregnet slog till. Alltså det var bara att slänga sig in igen med alltihopa och äta inne. När hällskuren hade gett med sig drog jag ut till stallet och fixade stallsysslorna. Kände mig helt slut i kroppen och var jättetrött - men fixa stallet måste jag göra.
 
När stallsysslorna var avklarade så började det bli riktigt fint väder och jag hade ingen lust att gå in. I stället tog jag en runda i min trädgård - det är verkligen försommarkänsla nu. Känns som att man längtade efter en vår som aldrig kom och istället blev det sommar på en gång!
 
Min akleja blommar för fullt! 
 
 
Löjtnantshjärta blommar för fullt...
 
 
Syrénerna blommar helt fantastiskt och det doftar helt underbart!
 
 
I min trädgård finns det miljarder med sniglar. En av dem hade lyckats kravla 1,5 meter upp på min clematis sibirica :-)
 
 
Ute i hagen var mina pållar i solen. På lördag ska vi iväg med Oktawia för dräktighetskoll - en spänd väntan! Dräktig eller icke dräktig - det är frågan...
 
 
Jag håller tummarna hårt för att damen har tagit sig ;-)
 
Det började bli dags att plocka in djuren och jag försökte få med mig Hedvig in i huset. Den lilla fröken har dock blivit riktigt utekatt och brydde sig föga om att mattes lockrop ;-).
 
 
 
Vid 20.30 så plockade jag in pållarna. Lite pyssel och koll av pållarna innan de fick kvällsmaten och jag förpassade mig in i huset.
 
Nu får min kväll avslutas med ett avsnitt av Criminal minds på Kanal 5 och roligare än så här blir det alltså inte idag!
 
/Lizzie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0