20/8 Onsdag - Hobbyfotograf

På jobbet idag så var det några arbetskamrater som undrar hur vårt hus ser ut :-) Så ikväll har jag varit ute och lekt hobbyfotograf ;-)

Vy över vår trädgård i början av vår kulle. Man skymtar norra husgaveln mellan trädgrenarna ;-)





Södra sidan fotograferat också nedanför kullen.




Här i söderläge mot en stenmur har jag mina björnbär - jag hoppas på en lååååång mild höst ;-). Då får vi en mycket god skörd.





Här ser vi östra gaveln av vårt hus. Balkongen är 16 kvm stor och väldigt skön att sitta och fika på när det är ljumma sommarkvällar ;-)






Vy taget framifrån i vår trädgården.





En bild på vår veranda som är kattrum. Här ser man fönstrena som är kvar att målas. Likaså fönstrena uppe på taket - de är inte direkt vackra. MEN vi har en väldigt snygg skorsten numera ;-)





Här är en vy över vår "stallplan". Vi har ett L-format uthus. Gammal lagård till vänster, som ska bli stall sås småningom. Inne i hörnet är en gammal loge, som numera är stall, sedan är det en STOOR vedbod och sist lilla "garaget".



Till höger om uthuset ligger min örtgård och så har vi en bit av  hästhagen där också. Pållarna måste ju vara med på bild ;-)




Vid ena sidan av örtagården ligger resterna av gamla skorstenen + lite marksten. Dessa ska bli "trampstenar" i min örtagård, men det blir nog ett projekt till nästa vår.



Lilla Sabina fick ju gå i hagen idag, dock med munkorg. Hannibal Lecter - släng dig i väggen! ;-)



Och så har vi lilla Nisse som gärna ville vara med på bild :-)




Hoppas min arbetskamrater är nöjda nu ;-)

I övrigt så gjorde jag inte så mycket annat idag. Jobbade en timme åt NRU. Inget arbete med pållarna. Alltså inget motionerande. Jag och min kollega var ute på en 40 min promenad på lunchen så jag har fått motion idag :-), och Oktawia fick ju jobba igår.

Borstade dock igenom båda pållarna. Damerna hade utövat Spa-behandling i form av lerinpackning, men det var torrt. Fick in kusarna mellan två skurar... Kunde borsta av dem och Oktawia fick dessutom massage och arnikaliniment. Hon hade träningsvärk över korset, ganska rejäl också. Jobbet med galoppfattningar igår var inte helt ojobbigt för damen. Hon tyckte att det var skönt med massage, även om det var lite obehagligt när jag masserade korset, men inte mer än att hon stod ut. Alltså - jag blev inte sparkad... ;-)

Nu ska jag gå ut och natta pållarna, sedan ska jag sätta mig framför TV:n och utöva nagelvård. Det är 1,5 vecka sedan jag fixade naglarna. Testade Oriflames nya nagelvårdsprodukter och de är BRA. Det är först idag efter det att jag diskade som det har blivit lite slitet på ett par stycken naglar. Är faktiskt riktigt imponerad!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0