31/8 Söndag - Förkyld

Idag har jag inte gjort många knop. Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk pga förkylningen. Släppte efter ett par Alvedon och nässpray. På fm lyckades jag orka med att jobba åt NRU några timmar. Mockade mitt på dan och det tog sin lilla tid. Oktawia hade boxvandrat rätt bra under natten, så hon hade trampat upp hela sin bädd. Tog ett tag innan det var ordning på den. Efter att ha fixat stallet så var jag helt slut. Jag hatar att vara förkyld, har ingen feber men orken är som bortblåst i alla fall. Tänkte att jag skulle bli lite piggare efter lite mat.

Det blev tvärtom - däckade totalt i soffan resten av em och tidig kväll. Konstigt nog så börjar man kvickna till igen utav att man är hungrig! Maken fixade middag och sedan blev jag faktist så pass pigg att jag orkade gå ut och plocka in pållarn och borsta av dem. Sabina blir iofs inte lerig i sin sjukhage, men hon behöver ju pyssel i alla fall. Sabina hade utövat Spa-behandling igen - ingnodd i lera. Torr lera, som tur var och det gick lätt att borsta bort det. I övrigt blev det inget gjort med pållarna. Var alldeles för slut i kroppen för att orka med någon ridtur eller nåt annat. Jag hoppas jag är piggare i morgon.

Maken hade kört bort lite av den dynga som ska spridas ut i syrénhäcken. Det är skumt med att tömma dynghögen, ju mer man börjar gräva - desto större verkar den bli...

Nu är det dags att däcka i soffan igen... Tyst vittne är bra avslutning på en TV-kväll.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0