19/12 Fredag - äntligen!

Förmiddagen idag var helt hysterisk. Telefonen ringde i ett, när posten kom så drunknande jag nästan i all post. Idag märktes det att folk rensat sina bord innan julledigheten :-O. Hann i alla fall iväg på morgonen en snabb sväng till veterinären och lämnade av ett nytt pinkprov för Kayos del. Fick besked vid lunchtid att hon inte har UVI längre, och om det inte är slut med urinläckaget över helgen ska jag återkomma på måndag. Antagligen så har damen något typ av hormonfel. Eftersom Kayo är kastrerad så kan det beror på något tjall med hormonerna och förhoppningsvis så funkar det med tabletter. Annars så finns det inte så mycket att göra :-(, men vi ska avvakta och se vad som händer i alla fall. Damen är ju pigg och glad för övrigt.

Eftermiddagen blev lite lugnare och jag kunde rensa undan så mitt skrivbord var rent när jag lämnade kontoret för helgen.

Är riktigt vintertrött nu så jag var helt färdig när maken kom och hämtade mig, så idag var det väldigt skönt att det ÄNTLIGEN var fredag och man har 2 dgr att vila på. Innan vi åkte hem så åkte vi iväg till Ica-affären och jag fick iväg mitt julklappspaket till min brevvän Gunn. Det kändes jätteskönt att det äntligen är klart. Vi passade på att gå in och  handla lite, men vi hade noll kol över vad för mat vi behövde handla hem och vi var lika trötta båda två så ingen av oss orkade tänka. Blev bara det mest nödvändig, mjölk och bröd mm, ostkaka bland annat *mums*. Vi har mat i frysen så vi kommer överleva helgen ;-). Känns som om efter all julmat under veckan, så behövs inge mer mat förrän på julafton *fniss*.

När vi kom hem så drack vi lite kaffe och käkade ostkaka - bra avslutning på en arbetsvecka. Sedan så gjorde jag en insats på undervåningen, plockade undan lite och skurade golven. Nu när leran är tillbaka så är det absolut ingen som helst idé att ha mattor på golvet. Det spelar ingen roll att man torkar tassarna på hundarna, de drar in lort i alla fall.

Under tiden som jag grejade så laddade jag upp ett par av filmerna maken tog i går. Så nu ligger i alla fall två snuttar ute på Youtub för er som är intresserade. Maken tyckte det var mycket roligare att filma med en riktig kamera än med min lilla digitala fotokamera. När jag kollade i datorn så var kvalitén bra, men något händer när man lägger upp filmer på Youtub. Dock är det mycket bättre kvalité på filmerna än de tidigare jag lagt upp, framför allt är de inte så mörka, utan nu ser man vad vi gör.

Tömkörning 18/12 lite galoppjobb försöker vi oss på här. Trots att Otkawia haft ofrivillig vila i 1,5 vecka så var hon lite seg, jag får smacka hela tiden ;-).

Tömkörning 18/12 lite travjobb i slutet av passet igår.

I morgon ska jag rida en liten sväng, vi kommer åka till ridhuset då eftersom jag inte ridit ut på ett tag och piggheten som jag väntar på kan ju slå till nu ;-). Så första ridturen på nästan 2 veckor - då är det bäst att hålla sig inom 4 väggar ;-).

Nu ska jag förpassa mig till TV-rummet och titta lite på TV. Stallet är fixat, men pållarna får vara ute ett tag till. Ska nog leta reda på Nalle också. Det lilla busfröt har en förmåga att riva ner allt han ser. Har precis plockat upp vårt ADSL-modem som han rivit ner på golvet :-O - sånt får han inte pyssla med. Men husse skulle hålla koll på honom under tiden som jag fixade stallet - jovisst - nu vet vi hur det gick ;-) Noll koll, om man säger så *fniss*.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0