6/11 Torsdag - Vilodag

Efter gårdagens träning så blev det vilodag för pållan idag OCH för mig själv. Har träningsvärk i ben, mage och rygg som heter duga och ännu värre lär det väl vara i morgon... Så idag har jag inte gjort någonting, ja förutom jobbat förstås... ;-) Men hemma efter jobbet så fixade jag bara stallet och sedan tagit det lugnt resten av kvällen. Ringt ett par samtal, sånt som jag aldrig hinner med annars och kollat på CSI från i måndags.

Man behöver såna kvällar också, att bara ta det lugnt trots att man har en massa djur. Det finns ju i och för sig saker som behöver göras... tvätt att ta hand, disk som ska diskas, golvet skulle behöva en omgång med damsugare *harkel*. Fördelen med mörkret och dimman i kombination med myspys belysning är ju att man inte ser allt som behöver göras. Rätt skönt - i alla fall idag ;-). Blir väl värre här på lördag när man ser interiörens förfall i fullt dagsljus :-O.

Jag har i alla fall haft det dagliga goset med kattungarna :-D - trots att de är vansinnigt busiga så tycker de om att komma upp i famnen. Lilla Nalle älskar att ligga på rygg och få bli kliad under hakan och på magen. Då ligger han med tassarna i vädret och bara njuter - lilla motorn knattrar så mysigt :-). Den Silverfärgade vill mest hänga i mina byxbenen - det tycker hon är jättekul. Och den grå/vita tycker också att det är rätt OK att komma upp i famnen, men vill helst vara på golvet och busa, fullt ös - medvetslös, verkar vara hennes paroll ;-).

Här kommer lite bilder på de små ljuvliga busfröna - håll till godo ;-)

Tre stycken kattungar i en hög ;-)



Blev lite mycket för Nalle...



Till sist så var det bara en kvar....



Och efter allt bus så behöver man fräscha upp sig lite ;-)



Och lilla Nalle - ja vad säger man... helt enkelt bara bedårande :-)



Det var allt för idag :-)

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Nu kräver vi "NALLES blogg" :)om typ livet på landet om hur det är att födas i ett stall - precis som Jesus osv./Judiths matte

2008-11-07 @ 10:28:34
Postat av: Lizzie

Nalle hälsar att Nalle är lite blyg för egen blogg... ;-)

2008-11-07 @ 12:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0