14/12 Måndag - Pyssel

Idag fick Oktawia vila. Det har varit fullt upp ändå!

Efter jobbet åkte jag förbi min kamrat MK's arbete och lämnade av lite Oriflamevaror. Dessutom fick jag en present från MK - Tack så hemskt mycket! :-D.

Jag fick en liten bok som man kan hämta kraft ur - i alla fall om man är kvinna ;-)



Favoritcitatet för dagen är:

"Efter trettio har kroppen en egen vilja" av Bette Midler

Stämmer allt för väl ;-)

Väl hemma så var det full fart med matlagning och efter middag så fixade jag stallet. Under tiden som jag var i stallet så dammsög maken - inte helt frivilligt... men han gjorde det i alla fall. Två hundar som fäller och drygt en vecka utan dammsugning - kommentarer är överflödiga!

Jag moppade golvet när jag var klar i stallet, sedan så tog jag itu med kvällen pyssel. Upptäckte igår att det är dags att snart skicka iväg julkorten och kvällarna resten av veckan är tämligen uppbokade! Alltså fick jag lägga på ett kol med mitt julkortspyssel ikväll!

Det tog mig 2,5 timme, men sedan var resterande 4 korten klara. Så nu är alla julkorten i små kuvert, frankerade och klara ;-). Har några kvar som ska delas ut personligen, men de som måste gå med posten är fixade i alla fall. Skönt att få det gjort ;-). Har också fixat en julklapp som ska delas ut under morgondagen. Sedan måste jag komma ihåg och fixa julklapparna som ska skickas till min brevkompis i Skåne - det paketet måste fixas på fredag. Egentligen skulle jag behöva ha en semesterdag för att hinna med allt :-O. Nåja, det går när det är roliga saker man ska fixa ;-). Och fixa julklappar är kul :-)

Har i alla fall hunnit med att kolla över pållarna och sedan tittat på CSI. Dags att säga godnatt med andra ord, annars är det risk att jag somnar under morgondagens föreläsning på universitetet ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0