12/2 Torsdag - Stressigt

Hade en "normal" dag på jobbet. Alltlså inte speciellt stressigt, trots 2 möten på raken på fm och en akutinsats direkt efter fikat. Jag har sagt till min nya chef att jag är snabb på att skriva på datorn, men han blev i alla fall glatt överraskad hur snabbt jag utförde ett uppdrag sent på em *fniss*. Jag är ju inte på mitt nya jobb i morgon så jag var tvungen att bli klar innan jag skulle gå hem - bara att jobba på och se glad ut ;-).

Min Valentine-kort gjorde succé på mitt jobb idag i alla fall :-D. Har ju hamnat på en mansdominerad arbetsplats och det finns fördelar med det ;-). Killarna (och gubbarna) tyckte det var kanon att jag påminnde om Alla hjärtans dag och att de dessutom slapp på till en affär och köka kort - det var allra bäst *fniss*.

I morgon gör jag min sista dag på mitt gamla jobb, fr o m måndag är jag på heltid på mitt nya jobb. Ska bli jätteskönt - har faktiskt varit lite splittrat att jobba varannan dag på 2 olika ställen.

På vägen hem från jobbet så svängde vi förbi "posten" och köpte frimärken till ett par "Valentinekort" som vi skickade iväg. Nalles specialare är också på väg... specialaren blev riktigt bra, Nalle är mycket nöjd med resultatet :-), misstänker att någon kommer bli väldigt glad ;-).

När vi kom hem så blev det i alla fall stressigt värre. Kom på att kakan jag bakade igår inte kommer räcke, utan att jag måste ha med mig 2 st i morgon. Så det blev till att baka en till, höll på med det samtidigt som vi lagade mat. Lite rörigt i köket måste jag erkänna - både maken och jag sprang runt som yra höns och höll på både med matlagning och fixande av kaksmet *fniss*.

Jag insåg rätt snabbt att jag inte skulle hinna med något besök till ridhuset så som det var tänkt. Idag var det ett måste att vara klar i stallet till kl 21:00 när Criminal minds börjar. Var klar inne till kl 19:00... alltså två timmar på mig att hinna mocka, fixa hästamat och motionera pållan *pust*.

Mockningen skedde i raketfart, maken slängde ner hö så jag kunde fixa hästmaten och så in med pållan. Det fick bli ett lättare longeringspass i 30 cm djup snö. Det tyckte pållan var kul ;-). Funkade även att galopper och det gjorde hon med glädje så snön yrde. Maken har fixat en stor bygglampa som lyser upp så jag ser vad vi håller på med. Eftersom det var mycket snö så räckte det med ett lättare pass på 20 min  longering i skritt, trav och lite galopp - tränade mycker övergångar mellan gångarterna. Oktawia var hur lydig som helst och lydde minsta lilla röstkommando, utan i början av galoppen - då tog hon i för kung och fosterland och racade på rätt bra. I typ 2 varv... sedan blev det jobbigt ;-). Damen var i alla fall lugn och såg nöjd ut efter dagens lilla motionspass.

På lördag fm kommer M & M igen för en lite provridning i ridhuset, hoppas det funkar lika bra som i lördags. Mycket därför jag var tvungen att motionera pållan idag. Hon behöver röra på sig minst varannandag för att hon ska kunna "uppföra" sig ;-).

Jag hann i alla fall klart i stallet precis till kl 21, så jag hann titta på Criminal minds i lugn och ro, och gå ner lite i varv. Men sedan blev det en vända till i köket... kakorna jag bakat ska ju ha glacyr... maken rykte in och hjälpte till med elvispen även nu så på en kvart var glacyren klar till båda kakorna. Har lagt den i plastpåsar, lätt att ta med sig i morgon och så kan jag garnera kakorna på jobbet. Enklast så.

Nalle låg och slappade på bänken i köket när maken och jag körde i gång med glacyren...

Nalle blev INTE glad över oljudet från elvispen



Men nu ska vi förpassa oss till sovrummet, så får han ligga och spinna på min huvudkudde istället ;-). Just nu har jag Nalle liggandes på min ena arm - inte helt lätt att skriva ;-).

Godnatt!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0