2/7 Torsdag - Färdig

Alltså - jag blir verkligen helt färdig av denna värme. Känns som om det varit värre än värst! Strax innan kl 10 var jag tvungen att pysa iväg till tandläkare - tack gode gud för AC! Hade nog avlidit annars. En timme senare var jag tillbaka på jobbet med en tand lagad, bedövning som satt i fram till em. Jag såg ut ungefär som om jag skulle ha haft halvsidig ansiktisförlamning :-O. Tandläkare viftade av mig med orden att bedövningen skulle sitta i någon timme till. Jo, visst!! Inte på mig. Tar 4 timmar minst så det var inte helt lätt att käka lunch ;-). Så inte nog med att det är varmt på kontoret - när vi gick ut på lunchen för att sitta i skuggan och käka - då var det som att gå rakt in i en bastu! Efter 30 min lunch var man ännu mer påverkad av värmen. Eftersom jag inte mår så där jättebra efter att ha fått bedövning, så blev jag extra påverkad av kombinationen bedövning och värme.

Så när vi kom hem efter jobbet ville jag inte ens ha mat - då är det illa ;-). Blev bara lite jordgubbar. Försökte också få liv i mina klubbor till fötter, men till sist så var jag tvungen att gå in och lägga mig på soffan en stund. Fruktansvärt varmt ute som inne, men det var skönt att ligga en stund och vila med fötterna i högläge. Inomhus var det i alla fall inga bromsar!

Maken kom sedan helt plötsligt på att han ville åka till Marieberg, så han kollade om jag ville följa med. Hade vilat en stund så det orkade - trodde jag. Det hade varit mycket bättre om jag fortsatt ryggläget i soffan... Var bara SÅ trött och värmen var helt olidlig. 

Någon ridning idag - det fanns inte med på Kartan. M1 rider i morgon så får jag masa mig upp och rida på lördag morgon innan det blir så himla varmt.

När vi kom hem så orkade jag fortfarande inte var ute någon längre stund, utan det blev soffan och så tittade jag på Morden i Midsomer från i tisdags. Det var ungefär vad jag orkade med. 

Maken gick och hämtade pållarna kl 22 så de fick komma in i stallet för lite kvällsmat, och nu är det dags att släppa ut dem i andra hagen för natten. 

Har i all fall hunnit kolla på vädret nu i kvällen. På söndag blir det svalare och regn - jag längtar!!!

Bara en dag kvar att jobba - sedan semester :-).

Det var allt för idag!

/Lizzie 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0